Radovi na drugom krilu Ženskog štranda

Kada je prošlog meseca uklonjena građevinska ograda sa jednog dela Ženskog štranda ceo taj deo šetališta se posle oko dve godine prolepšao.

 

Nakon toga radilo se na montaži drugog krila štranda koji će biti pokriven do kraja godine. Po istom principu, na izlivenu betonsku ploču se montiraju drvene noseće grede koje će kasnije dobiti drvene stranice i krov. Ukrasni elementi su spremni i čekaju krajnju fazu ugradnje i doterivanja. Deo materijala koji nije mogao da se upotrebi je zamenjen.

 

O enterijeru i instalacijama još uvek nema govora. Ni kako će se finansirati, ni kako i kada će se realizovati. Sve to najavljuje scenario sličan Velikoj terasi – više puta završavana i otvorana a nikada nije profunkcionisala i ispunjena nekim sadržajem.

 KOMENTARI

 1. JEDAN JEDINI kaže:

  djomla u pravu si ali bolje i takva scenario ( mislim na veliku terasu) nego sudbina narodnog pozorista.

 2. rovad kaže:

   ko ce ici tamo od mladih da gleda kulturne gradjevine??pa u tome nema para izgradite hotele, kockarnice, nocne klubove pored plaze do donosi pare to mami mlade…nismo mi svi penzioneri u gradu idioti jedni pa da nas samo gledanje nekih zgrada zanima i bele klupe retardi jedni kad ce te shvatiti nismo svi bolesno depresivni u glavu ko vi!!!!

 3. adkersu kaže:

  Rovad razmisli malo ako imaš čime ko je depresivan u glavu. Ima mladih koji   „gledaju kulturne građevine“ kako si ih vrlo umno nazvao. Sada nam lepo objasni koje su to nekulturne građevine. By the way, od silne želje da ti adrenalin proradi od kockarnica, noćnih klubova pored plaže koje donose pare i hotela koje zamišljaš kao iz holivudskih papazjanija   B i C kategorije zaboravio si na pravopis. Nisu svi mladi usmereni  samo  na pare. A za tvoju informaciju, na Ženskom štrandu su se održavali, a i ponovo će, baš programi za mlade.

    

OSTAVITE KOMENTAR

+ 65 = 74

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: