Radovi na Gradskom stadionu

Završetak radova predviđen za 1. novembar. Rok za realizaciju projekta oko 100 dana.

Ukupna vrednost investicije je oko 100 miliona dinara, najveći deo, oko 60 miliona je obezbedilo Ministarstvo omladine i sporta, dok su Vlada AP Vojvodina i Grad Subotica izdvojili po 10 miliona dinara. Radovi teku od kraja jula. Skinuta je travnata podloga i humus, sledi skidanje šljunka. Ako radovi budu tekli po planu, sportisti će pre kraja godine moći koristiti teren.

Trenutno se na Gradskom stadionu odvijaju dve veće radne operacije, kaže Robert Tot, direktor JP Stadion. “Radovi su na fudbalskom terenu i atletskoj stazi. Što se tiče glavnog terena, postaviće se novi zalivni i drenažni sistemi i na kraju novi busen. Postaviće se novi golovi i ekran.”

Osim staze, renoviraće se svlačionice, pomoćne prostorije i svi toaleti. U narednim godinama nastaviće se unapređenja, planira se obnavljanje tribina. Inače i na drugim objektima JP Stadion su u toku renoviranja, a biće ih i u budućnosti, kako na Gradskom klizalištu tako i na otvorenom bazenu Dudova šuma.

RTV PannonKOMENTARI

 1. Mare kaže:

  Ukupna investicija 100 miliona.
  Ministarstvo obezbedilo 60, a grad i pokrajina po 10.
  A sta je sa jos 20 miliona?

 2. Lebara kaže:

  Mare to ce obezbediti Simovic

 3. mareee kaže:

  Place mi se kad vidim ovo presipanje iz sup;jeg u prazno. Zali boze bacenih novaca!!!
  Izmestite negde atletsku stazu pa razmisljajte o krstenom stadionu, neznalice bozije. Kakav tot i ostali bakraci, treba nam fudbalski stadion a ne frankenstaj kralja petra!
  Da li je moguce da bas toliko mrzite ovaj grad!

OSTAVITE KOMENTAR