Radovi na kružnom toku u Ivana Antunovića

U toku su zemljani radovi na novom kružnom toku u gradu koji će biti smešten na uglu ulica Ivana Antunovića, Marovske i Dinka Šimunovića. Ta raskrsnica je zatvorena za saobraćaj a radnici Vojputa će na njoj ostati i u narednih desetak dana.

 

Nakon skidanja starog asfalta, i proširenja kolovoza, kružni tok dobija sloj tucanika koji se ravnomerno ravna oko budućeg ostrva u njegovom središnjem delu. Pored toga počeli su radovi i na postavljanju bankina što je preduslov za početak nanošenja prvog sloja asfalta.

 KOMENTARI

 1. Double P kaže:

  Prosli su izbori a ovi jos uvek asfaltiraju??? 🙂 
  Zna se gde ce jos da stave nove kruzne tokove u bliskoj buducnosti? U nasem gradu ima sijaset nezgodnih raskrsnica, ova je bila jedna. Pored vec navedenih prednosti kruznih tokova, oni su dobri kao objekti za orijentaciju, pogotovo za ljude koji nisu iz grada 😎

 2. balog kaže:

  Double P:

  Prosli su izbori a ovi jos uvek asfaltiraju??? :-)  

   

  Zna se gde ce jos da stave nove kruzne tokove u bliskoj buducnosti? U nasem gradu ima sijaset nezgodnih raskrsnica, ova je bila jedna. Pored vec navedenih prednosti kruznih tokova, oni su dobri kao objekti za orijentaciju, pogotovo za ljude koji nisu iz grada 8-)

  A kako ce da se orijentisu pored milion kruznih tokova ?

 3. Davor kaže:

  U nekim zapadnim zemljama se umesto semafora postavljaju kružni tokovi.Jer su praktičniji i ne stvaraju gužvu.Plus ušteda energije.Pozdrav svima!

 4. timot kaže:

  Eto opet kadase gradi nije dobro ako se negradi opet problemi???Aj ajaj !!! 😈 👿

 5. buco kaže:

  neka se gradi naravno ali nesto pametno,stanujem tu i znam da je totalno nepotreban,okolne ulice uske i u rupama sam produzetak iz kruznog toka prema gradu ulice I.Antunovica se svrstava u japanski stil SAMOJAMA treba se dokazivati na pravim projektima asfaltirajte ulicu od globusa do buvljaka

 6. blat kaže:

  od globusa do buvljaka. to @buco!

 7. lale kaže:

  Buco ti verovatno učestvuješ u saobraćaju biciklom ili pešaka, ako smatraš da je ovde bio nepotreban kružnjak 🙂

   

 8. boki kaže:

  u svakom slučaju bi bilo ok da se poveže otmara majera i somborski put kao što je povezan segedinski i majšanski put
   

OSTAVITE KOMENTAR