Radovi na molu Muškog štranda

Tokom proteklog meseca završeni su radovi na sanaciji mola na palićkom Muškom štrandu ukupne površine 2450 m2.  Tom prilikom je ručnim i mašinskim putem izvršeno površinsko skidanje postojećeg lazurnog premaza i nanet je novi lazurni premaz u jednom sloju.

Park-PalićKOMENTARI

 1. Milos kaže:

  tu se uzima lova. Koliko je sve to kostalo i ko je izvodjac?

 2. Dule kaže:

  @Milos
  Ma da, trebalo je to ostaviti da strune, propadne, da daske popucaju pa da neko propadne kroz njih. A onda bi ti Miloše za godinu dve pitao ko je to dozvolio, kako je vlast neodgovorna, kako su namerno to uništili da bi neko uzeo lovu za rekonstrukciju mola. Ipak je najteže pobeći od samoga sebe.

 3. Anonimni kaže:

  Obožavam naš Palić , peščanu plažu i mir koji tamo nalazim, ali, danas kada sam otišla da se prošetam sa drugaricom, bila sam ŠOKIRANA smradom crknute ribe koja je “plutala” po Paliću i onemogućila šetanje kraj jezera od siline smrada, trava je bila NEPOKOŠENA , SVE JE BILO ODVRATNO ZAPUŠTENO, stvarno me zanima kako bilo ko može i pomisliti da dočeka turiste u ovakvom SVINJCU, kako neko može i pomisliti da će se to bilo kome dopasti, počinje LETNJA SEZONA, prošle godine nikada nije bilo više turista na moje veliko zadovoljstvo, a ovako ZAPUŠTENU PEŠČANU PLAŽU DAVNO NISAM VIDELA, JEDNOSTAVNO, SRAMOTA ME JE BILO NEČIJE SRAMOTA, VIDIM I SUNCBRANA “FALI”, kažu , odnela oluja, ne znam ko je sada zadužen za Palić, ali se iskreno nadam da će u vRlo kratkom roku da se sredi i JEZERO, I CRKNUTE RIBE KOJE PLUTAJU PO JEZERU, I SMRAD KOJI SE NESNOSNO ŠIRI PO PALIĆU, I NEPOKOŠENU TRAVU, I SUNCOBRANE, da se konačno sve VRATI NA NIVO OD PROŠLE GODINE ili čak da bude i bolje….važno je da se sređuje MOL, zaista imamo čudne prioritete….

 4. Ljiljana kaže:

  To se zove godisnje tekuce odrzavanje. Cak nije ni investiciono održavanje jer nisu nikakvi veći radovi nego obnavljanje zaštitnog premaza. A tek nikako nije sanacija kako ste u tekstu napisali jer nista nije bilo oštećeno. Trebali bi znati bolje ti koji su vam dali informacije.

 5. Pera kaže:

  Treba vec malo da se uozbiljimo oko uredjenja Palica.Komarce niko ne zaprasuje ove godine.Trava ne pokosena,sta je sa Avantura parkom???Gde je lova i kada ce one ruzne stbove da odnesu.Sta je zapustenim vikend naseljom koji se raspada i u stecaju je vec 50 godina???

 6. OMG kaže:

  A sve sto je skinuto i višak lazura curio u jezero????

 7. Milos kaže:

  gresis Dule, najteze je pobeci od takvih kao ti koji sisaju tudji krv i trose tudje pare. Ako te ne interesuje koliko je ovo kostalo onda mora da si sendvicar. U ovom gradu unazad 30 godina ako se radi nesto onda je to namesten tender i kradja novca. I nemoj mi reci da takvi kao ti i tvoji import politicari niste takvi jer se iz aviona vidi da pojma nemate ni o cemo samo ste tu da opljackate gradsku kasu i vi hocete da drzite neko predavanje ostalima sta i kako se radi.

 8. Martina kaže:

  Treba naravno da se mol sredi.. Ali šta je sa onom silnom uginutom ribom? Zar se ta trava ne moze ni na koji nacin izvaditi iz vode? Toliko uginute ribe.. Uzas.. Na koju god stranu da pogledate uginute ribe. I u vodi, i u travi napolju.

 9. Joska kaže:

  Svake godine, rukovodstvo(novo ili staro) ogromne pare uzima na ovim radnjama, kada će krivične?

 10. Zora kaže:

  A što se skida predhodni lazurni premaz?

 11. Dule kaže:

  @Miloš
  E moj Miloše nije tebi lako. Ja tuđe pare u životu trošio nisam. Sve što sam u životu stvorio stvorio sam svojim radom. Kada me ne poznaješ ne ocenjuj me. Inače tvoji komentari dovoljno govore o tebi. Ja sam pokušao da budem realan a ti sve prebacio na politiku.

 12. Croat kaže:

  omg, lazura je bila na vodenoj bazi i bio razgradiva, a ustvari mozda i nije 😉 Malo sam proguglao , amerikanci preporucuju da se ovakve strukture jednom godisnje premazuju, plus stubovi uviju u neke folije .

OSTAVITE KOMENTAR

+ 6 = 7