Radovi na prihvatnom centru za izbeglice se bliže kraju

Radovi na izgradnji privremenog prihvatnog centra za izbeglice u Subotici se privode kraju. Koordinator radne grupe za praćenje migracija u Zapadno-bačkom, Severno-bačkom i Zapadno-bantskom okrugu, a ujedno i član GV zadužen za socijalna pitanja u Subotici Mililir Vujadinović, kaže da će radovi biti završeni do kraja oktobra. Privremeni centar će biti izgražen do kraja oktobra, kako je bilo i planirano.

„Trenutno kod stare Ciglane, koja je proteklih godina bila okupljaliste izbeglica, danas ima od osam do 30 izbeglica iz Sirije, Avganistana i drugih zemalja sa Bliskog Istoka. Broj izbeglica se drastično smanjio u odnosu na pre mesec dana. Međutim, mi ne možemo da predvidimo šta će se biti i da li će izbeglice opet promeniti rutu, zato smo spremni za zimu i sve izazove“ – istakao je Milimir  Vujadinović, koordinator radne grupe za praćenje migracija u Zapadno-bačkom, Severno-bačkom i Zapadno-bantskom okrugu.

prihvatni centarKOMENTARI

 1. laki kaže:

  Da ste bar ovako spremni kad treba pomoći svojem građaninu. Uvek je tuđin preči… nije mi jasno zašto ste zako prokleti… pod nosom Vam gladuju i smrzavaju se stotine i hiljade građana Srbije, ali Vama je milije dodvoravanje Arapima i njihovom novcu, pa makar, po svemu sudeći, ovo radite džabe, jer odavde se više, zbog pametnih i odlučnih Mađara, migranti neće kretati. Mogli ste novac utrošen na ova sranja mnogo pametnije da rasporedite… ali šta ste svi vi iz SNS-a i Vaši sateliti uradili dosad dobro. Ako Vas pitamo, uradili ste najviše od svih koji su vladali u poslednjih sto godina, ali ako mene pitate NISTE URADILI NIŠTA!!!

 2. Megille kaže:

  Taj Vujadinović umesto da govori o ‘staroj ciglani’ trebalo bi da kaže ko su pravi vlasnici te ciglane.

 3. babo kaže:

  ovako ce vlasnik Stare ciglane imati novu upravnu zgradu….

 4. Dorfer kaže:

  @ laki . Ove šarlatane SNS i njihove satelite SVM i ostale, nesposobne treba oterati i ‘ baciti ‘ na smetlište istorije , ali dokumente posle pohraniti u Istorijski arhiv Subotice za neke nove istraživaće da mogu ‘ doktorirati ‘ na glupostima…

 5. ana kaže:

  Ode azil pse na sta cete sada „vaditi“pare iz budzeta,o pa da sad su izbeglice na redu

OSTAVITE KOMENTAR

46 + = 56

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: