Radovi na stadionu od aprila

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da će radovi na izgradnji šest fudbalskih stadiona u Subotici, Zaječaru, Loznici, Kraljevu, Vranju i Leskovcu početi najkasnije u aprilu sledeće godine. Naveo je da će po stadionu biti uloženo po 20 miliona evra, kao i da će imati 8.200 mesta.

Kako je predsednik Srbije naveo tokom obilaska stadiona “Dubočica” u Leskovcu, završeni su projekti za građevinske dozvole za stadione, a da slede projekti za izvođenje radova.

“Stadioni će biti po međunarodnim, UEFA standardima, pokriveni, sa najmodernijim reflektorima, na njima će moći da igra reprezentacija. Danas imamo više novca nego ranije. Dajemo svuda, moramo da razvijamo zemlju, da zapošljavamo građevinske kompanije, da podižemo rast da bismo mogli da podižemo i plate i penzije. Ovako podižemo fudbalsku infrastrukturu”, izjavio je Vučić.

Naveo je i da je 11 stadiona u “Superligi” renovirano i da „klubovi koji igraju u prvoj ligi više nemaju blatnjave terene“.

 

Beta, RTSKOMENTARI

 1. Mare kaže:

  Da li jos uvek postoji neko ko i dalje veruje ovom lazljivcu?

 2. Hm... kaže:

  Auuu, znaci stadio ce se poceti graditi tik pred izbore i zavrsiti odma nakon izbora.

 3. Zokac kaže:

  Ja ovom sizoidnom nista ne verujem.

 4. punisher kaže:

  …..jer stadioni su najbitniji u ovom trenutku.

 5. I.S. kaže:

  Zašto nekom Simoviću država da plaća stadion, od novca koji je uzela od mene i mojih sugrađana na ime poreza i raznih taksi???
  Ja kao građanin nemam ništa od njegove trgovine igračima.
  Neka sam sebi izgradi stadion i neka ga sam proširuje i renovira.

 6. zozon kaže:

  I. S.
  Stadion je gradski.

 7. JaPaja kaže:

  Kad vidim sa kolikom mrznjom neki ovde pljuju po svemu onda sam ubedjen da ce od toga biti nesto.

 8. Dijana kaže:

  Svaka čast za ideju ali joj nije vreme,to su projekti koji ce skupo da kostaju a ne stvaraju novu vrednost.Prvo trebaju visko placena radna mesta u industriji.Grcka je izgradila zemlju uoči olimpijade pa je bankrotirala jer održavanje infrastrukture košta……A korupcija je prateći deo priče……..

 9. Bivši kaže:

  Jedno mi nije jasno. Kako može da bude isti projekat za Leskovac i Suboticu kad u Leskovcu nije planirana atletska staza pored terena?

 10. ffilozoff kaže:

  Gebels…

 11. jeste kaže:

  najave reflektora,minusi,najava novog terena,minusi, i eto sad novi radovi…opet minusi. znaci bice nesto?

 12. Toranj kaže:

  Subotičani su zaslužili veliki evropski stadion

OSTAVITE KOMENTAR