Radovi na zgradi MZ „Dudova šuma”

MZ “Dudova šuma” jedna je od najvećih mesnih zajednica na teritoriji grada sa oko 10.000 stanovnika. Veliki deo stanovnika ove mesne zajednice čine penzioneri koji će od sada svakog radnog dana moći da u prostorijama mesne zajednice provode vreme u druženju uz igranje društvenih igara.

Za uvođenje gasnog grejanja u objekat mesne zajednice “Dudova šuma” grad je izdvojio 370.000 dinara i još oko 120.000 dinara za izradu projektno-tehničke dokumentacije. Pored ovog, i objekat mesne zajednice “Palić” dobiće grejanje, a grad je odvojio istu sumu novca za izvođenje neophodnih radova. Mesna zajednica “Dudova šuma” od danas otvara vrata penzionerima u prepodnevnima časovima radnim danima od 10-13 časova.

Iz rukovodstva mesne zajednice navode da je u ovoj godini u planu kompletna rekonstrukcija ulice Arsenija Čarnojevića, završetak radova u ulici Luke Botića kao i završetak radova na asfaltiranju trotoara u drugoj polovini Praške ulice do Karađorđevog puta. Lomljeni asfalt dobiće ulica 27.marta do pruge, dok će kanalizaciju dobiti Požarevačka, Travnička, Grabovačka i Štampareva.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Scout kaže:

  Da li je to objekat u kome je nekad bio smesten Savez izvidjaca?

 2. Stipan kaže:

  Sta je to „lomljeni asfalt“ ?
  Jel to ono sto se pokupi lopatom iz neke ulice gde je put vec totalno izlomljen i propao, pa onda samo premeste taj isti materijal u drugu ulicu ?
  Samo pitam za babu.

  • Da Ti kažem! kaže:

   @Stipan-Pod obavezno se uozbilji i ukoliko imaš primedbi na kolovoze u Tvojoj blizini isto neodložno prijavi nadležnim intitucijama. I bez šegačenja na račun naših starih sugrađana. Pozdrav!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 21 = 28

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: