Radovi pri kraju kod nadvožnjaka

Naredne nedelje biće završeni radovi na sanaciji zidova podvožnjaka na Segedinskom putu. Izvođač radova je subotička firma “Ekspres servis“, a investitor grad, odnosno JP “Direkcija za izgradnju grada” sa 3,5 miliona dinara. Direktor direkcije, Josip Kovač Striko kaže da će naredne nedelje u saobraćaj biti puštena jedna biciklistička staza na Segedinskom putu.

 

Obavljeni su radovi na skidanju kamenih ploča, malterisanju zidova i drugih neophodnih radova kako bi se poboljšala bezbednost na ovom delu puta. Radovi su započeti pre tri nedelje. U Direkciji kažu da su obezbedili novac i da se očiste slivnici na navedenom prostoru i zatražiće od preduzeća „Železnice Srbije“ i „Putevi Srbije“ podatke o stanju ostalih nadvožnjaka u gradu kako bi se stekla jasna slika.KOMENTARI

 1. Hanibal Lektor kaže:

  Lepo, to ste završili. Sada je na redu biciklistička staza.

 2. jasso kaže:

  Nasloov kaze jedno, u tekstu je drugo, a i nikako nije majsanski nadvoznjak jer je dobrih 500 metara udaljen od majsanskog puta, moze biti samo Segedinski ako ce se nazivati po toponimima, tako da ovo ko je postavio bi trebao biti malo pismeniji.

 3. mislilac kaže:

  Frljaju se sa milionima, svaka cast onome ko uspeva da udje u trag nekoj normi, pa bilo to kod asfaltitanja ili betoniranja! Ima li cenu neki duzni ili kvadratni metar, ili sve zavisi kome se posao poveri?
  Navodno su te kamene kocke veoma skupe, a oni ih krse i lome. Trebalo je da se vrate , ali je ocito da su nekome potrbne. Verovatno, kao i lezeci policajci sa Radijalca!

 4. gost kaže:

  Danas sam prolazio tim putem i ne mogu da verujem sta su uradili. Skinuli su sav taj kamen , tj 350-400 kvadrata kamena i samo malterisali umesto njega. Kamen nece vracati na mesto nego ce nekom fino da se uklopi oko bazena … A povrh svega su jos naplatili malterisanje 350 kvadrata 3.5 miliona dinara ili 35000 eura. Sto mu izade oko 100 e kvadrat. Bilo koja gradevinska firma u gradu naplacuje 6-7 eura po kvadratu malterisanje sa materijalom.  Znaci vise nije dovoljno ni 10x vise naplatiti…..

 5. sever kaže:

  gost:

  Danas sam prolazio tim putem i ne mogu da verujem sta su uradili. Skinuli su sav taj kamen , tj 350-400 kvadrata kamena i samo malterisali umesto njega. Kamen nece vracati na mesto nego ce nekom fino da se uklopi oko bazena … A povrh svega su jos naplatili malterisanje 350 kvadrata 3.5 miliona dinara ili 35000 eura. Sto mu izade oko 100 e kvadrat. Bilo koja gradevinska firma u gradu naplacuje 6-7 eura po kvadratu malterisanje sa materijalom.  Znaci vise nije dovoljno ni 10x vise naplatiti…..

  Nemojte da ste takvi…
  100 e po kvadratu je skoro pa džaba u odnosu koliko se naplaćuju radovi na platou Zorana Đinđića…  
  😉

 6. žan pol kaže:

  Malterisanje ..pa eto da ne budemo sitničavi. Striko radi ono što mu se naredi i čupa pare što za sebe što za stranku. Laza mu dahće za vrat, Saša je razvlašten i krupni poslovi su sada u rukama namesnika. To što se tu obrni okreni ukralo 1.5 miliona to je grozno. ali nije kraj. Koliko se i nadalje uzima kroz planove det. regulacije i kroz mućkanje sa građevinskim parcelama i izmenom uslova to je za Ginnisa. Saša uz kuma nebojšu Janjića radio je to prikriveno jedno vreme i odrađeni su ogromni poslovi. Ali dolaskom nezasitog Trklje to postaje pošast i epidemija. Nezajažljivost i bestijalnost je uzela takvoga maha da to ljudi ne mogu ni da shvate. Još od igrališta kod maxija gde je uvrnuto oko 25 hiljada eura preko velike terase i asfaltiranja pa do javne arsvete gde je prema proceni faktura uvećana za 400.000 eura. Sada se privatnim naručiocima uzima mera u Zavodu za urb. Postavlja se pitanje da li samo batinom može da se pravi red ili će se neko priupitati kako je ovo moguće raditi a da se niko ne upita zabrinut. Čije to pare uzimaju Trklj Janjić vučinić Striko i čijim parama gradi Laza Dulić kuću kada svojih nije imao. Koliko nam je poznato gradio ju je tako što je ucenjivao direktore jkpa i jp a da neće imati podršku od njega i DSa kod reizbora pa neka vide. Kome to nije jasno neka se raspita, nije teško o tim gadostima saznati sve što se želi. Kao u najstrašnija vremena komunističke diktature po istom scenariju čovek sumnjive prošlosti i morala postaje politički komesar jedne klike koja želi da ostane još dugo na vlasti i sisa budžet a svojim podanicima pokloni po neki u.o ili nadzorni za utehu i dugo sećanje

  Sve što je prioverljivo nije problematično. Gore pomenuti bi morali znati da to javnost zna a kada će tužilaštvo poželeti da im vidi lica to je pitanje za njih, tačnije tužioce. U svakom slučaju ova ekipa ojadila je grad onako najstrašnije i još sanja o tpome da će imati i sledeći mandat. Imali su od koga da uče ,mislim na Vašeg Jozefa K i sa njim udruženi i dobro podučeni nastavili gde je on stao.

  Ne ponovilo Vam se više to bratstvo u pljački

 7. JimmyQ kaže:

  POUKA PRIČE: Dragi zidari, ne obavljajte radove za „obične“ ljude…samo sarađujte s opštinom i za isti posao dobijate 10 puta više para!!! S tim da 80% dajete onome ko je odobrio posao!!! Dakle, dobili ste duplo samo da radite i ćutite o tome!!!

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 9 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: