Radovi u finišu – Šupljak-Male Pijace

Asfaltiranje ulica u gradu je nastavljeno u subotu. Gradonačelnik Subotice,  Saša Vučinić obilazeći radove na rekonstrukciji i proširenju deonice puta između Šupljaka i Malih pijaca istakao je da grad mora da ima dobru saradnju sa svih 36, (uskoro 37) mesnih zajednica bez obzira koje „političke boje da nose“.

 

Radovi na asfaltiranju deonice puta u dužini od 1300 metara između Šupljaka i Malih Pijaca počeli su pre nepunih mesec dana, a vrednost investicije je 13 miliona dinara koje finansira Fond za kapitalna ulaganja. Očekuje se da do kraja nedelje radovi budu završeni i izvođač preduzeće „Komgrad“ trenutno radi na  proširenju postojećeg puta na 5,5 metara širine. Izgradnjom puta očekuje se da bude  poboljšana  saobraćajna veza izmedju Subotice i  Kanjiže.

 

Prilikom obilaska radova gradonačelnik je rekao da gradnjim ovog puta, kao i  Bikovo – Orom i inicijativom za izgradnju bolje saobraćajnice između Subotice, Sombora i Osijeka, rukodstvo grada pokazuje nameru da poboljša putnu infrastrukturu  i  saobraćajnu komunikaciju sa komšijama.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

46 + = 53

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: