Radovi u Maksima Gorkog počinju u ponedeljak

Rešenjem Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj data je saglasnost za postavljanje privremene saobraćajne signalizacije za delimičnu obustavu saobraćaja radi početka realizacije projekta  „Rekonstrukcija i dogradnja kolovoza u ulici Maksima Gorkog, od raskrsnice sa ulicom Braće Radić do raskrsnice sa ulicom Matije Gupca u Subotici sa izgradnjom sistema video-nadzora (I faza)“ .

Radovi na rekonstrukciji i dogradnji kolovoza  u ulici Maksima Gorkog u Subotici,  na raskrsnicama sa ulicom Braće Radić i Štrosmajerovom počinju 15. jula 2019. godine i trajaće do 25. decembra 2019. godine.  Projektom privremene saobraćajne signalizacije je predviđeno da od četiri saobraćajne trake u svakoj fazi dve saobraćajne trake budu zatvorene, a dve otvorene za saobraćaj.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Bradati anonimus kaže:

  Nemojte mi reći da će proširivanje reskrsnice trajati do kraja godine 🙁 🙁 🙁
  Pa šta je vama ljudi, bolje nemojte dirati ništa ako vam treba pola godine za to

 2. Jkl kaže:

  Ljudi, vaši komentari…..strašno….ako se radi nešto u Subotici, problem, ako se ne radi ništa, onda je to problem. Stvarno ste stalno nezadovoljni..

 3. ludak kaže:

  Ovo je dobra stvar jer su tamo na toj raskrsnici nesnosne guzve. Jedini problem je sto ce sada zbog rekonstrukcije, biti jos vece guzve, ali moramo se zrtvovati da bi bilo bolje

 4. Boki kaže:

  Pa sns- ovci treba prvo da zavrsegradjavinske fakultete , arhitekturu… ,da doktoriraju/ to traje par nedelja/ i onda ostaje 4 meseca za gradnju…ne moze brze :))))

 5. Megatron kaže:

  @Bradati anonimus da li si ti mozda inz. gradj. saobracajnog smera ?

 6. croat kaže:

  Ja sam svoju kucu 80% sam svojim rukama maltene bez icije pomoci izgradio i netreba mi ni gradjevinski ni saobrecajni fakultet da napravim razliku izmedju pedantnog i traljavog posla . Sve sto se radilo zadnjih 20 godina u Subotici je uglavnom trajavo uradjeno , nekako sve dopola uradjeno. Ja volim kada nesto radim da dobro razmislim sta zelim da imam i u buducnosti i da kad nesto uradim da najmanje deset godina vise nemoram da pipnem. Kad radis ulicu, osim asfalta uradi odmah i ivicnjake , sredi zelenu povrsinu okolo, posadi drvo, napravi biciklicticku i pesacku stazu, parkinge. Ako je usko nek bude jednosmerna…… Kad zavrsis pogledaj iza sebe i moras da vidis nesto lepo i funkcionalno. ODRZAVAJ! Ako negde malo curi oluk jeftinije je to popraviti nego celu fasadu koju ce pokvareni oluk da zaliva par godina.

 7. Bradati anonimus kaže:

  Nisam inženjer ali sam dovoljno živeo da vidim šta sve može da se izgradi za pola godine. U životu nisam video duži rok za toliko mali građevinski zahvat.
  Dovoljno sam mator i da prepoznam hohštaplere, lažove, prevarante…

 8. Istina... kaže:

  Ugradnja više košta od izgradnje. U tome je suština.

 9. punisher kaže:

  izvodjac ce biti iz crne gore ili iz beograda?

 10. Vizionar kaže:

  Auu,kukala nam majka…I ovako je taj deo puta jako često zakrčen,a sad će biti katastrofa!!-Još kada bi se ovom intervencijom nešto dobilo, pa čovek da kaže ajde istrpećemo pola godine mučenja,,međutim neće se dobiti ništa.Živi bili pa videli.

 11. Megatron kaže:

  @Bradati anonimus
  Ok. Onda po tvojo proceni za koliko bi trebalo ovo sve da se izvede? I da li znas uopste koje sve pozicije stoje u projektu ?

 12. Bradati anonimus kaže:

  Sudeći po zadatom roku do kraja godine, biće neki vijadukt ili podzemni prolaz 🙂

 13. bac Vranje kaže:

  @ Megatron
  pa otkri nam tajnu koje su pozicije pa cu ti reci vreme i cene koje su, hvala bogu pa postoji Tehnicar gde sve lepo pise.

 14. Petar kaže:

  Samo da se ne aktivira klizište!
  Koliki poduhvat… Hoće Zorana da dođe da preseče vrpcu na otvaranju?

 15. Megatron kaže:

  @bac Vranje
  Pa ne znam. Zato i pitam. Sudeci po vremenskom periodu, verovatno ih ima dosta. Ako neko moze da iskopa neka javi. Zato ne volim kada ljudi lupaju a ne znaju zapravo o cemu se radi.

 16. Neki paor kaže:

  @Megatron

  A ja ne volim nadobudne ljude, koji se smatraju uzvišenim u konverzaciji, a ništa konkretno i drugačije nisu rekli od onih sa kojima se raspravljaju. Pa, prosvetli nas, o čemu se zapravo radi?

 17. Megatron kaže:

  @Neki paor
  Prvo i prvo, ja sebe ne smatram da sam cak i malo uzviseniji od bilo koga ovde. Drugo i drugo, ako moji komentari u tebi izazivaju kompleks nize vrednosti, onda se pod hitno javi lekaru. Trece i trece, ja kada nisam upucen u tematiku, nemam obicaj da kenjam i iznosim neke pausalne populisticke izjave. I na kraju cetvrto: izvuci sargarepu iz rcma i lepo polako procitaj ponovo moje komentare.

 18. Svetac kaže:

  Garant naši rade,a ne braća kinezi.

OSTAVITE KOMENTAR