Radovi u Tavankutu

Ovih dana u Tavankutu se pronela vest da će biti asfaltirano nekoliko ulica. Takođe, da će se graditi pijaca. Zbog svega navedenog odgovor je potražen u MZ „Tavankut“.

Naš sagovornik je bio g. Goran Mihaljević, predsednik skupštine mesne zajednice, koji nas je ljubazno upoznao sa detaljima oko radova koji su u toku i koji će uskoro biti započeti.

Gospodin Mihaljević je izneo sledeće:

„Kao što i vidite u toku je uklanjanje starih autobuskih stajališta takozvanih „pečurki“ koje su se nakrivile i dotrajale, na mesto uklonjenih dolaze nova modernija stajališta – trenutno na dve lokacije, jedna u centru Donjeg Tavankuta i jedna u centru Gornjeg Tavankuta. Što se tiče ulica u toku je razmeravanje i uskoro se započinje sa radovima u ulicama: Teslina, od Matka Vukovića do Zmaj Jovine, Ive Lole Ribara od Vatrogasnog doma do Tesline, Rade Končara do Tesline , Matka Vukovića od stadiona do Zmaj Jovine, te spajanje nedovršenog dela od 24. nove do Ive Lole Ribara. Što se tiče pijace ona će biti postavljena u dvorištu MZ „Tavankut“, nekadašnjem dvorištu ambulante Tavankut, poznatije kao „kod doktora Jovića“

tavankut (2)

Znatiželjni i vidno zadovoljni građani Tavankuta zastajkuju i interesuju se o pojedinostima. Na radost meštana radovi u Tavankutu se intenziviraju, tako da će vredni meštani dobiti zasluženo bolju putnu infrastrukturu i ostale sadržaje koji nedostaju ovom mestu.

tavankut (3)

tavankut (1)KOMENTARI

 1. Antun Merković kaže:

  Molim samo one koji u ime mesne zajednice daju izjave da se prvo informišu prije nego što se istresu gluposti u velikom delu izjave. Dobro bi bilo da su oni koji su donosili odluku o tome ko će biti predsednik skupštine MZ Tavankut vodili računa da to bude osoba koja ima minimum sridnješkolski nivo obrazovanja a ne neko ko je jedva završio samo osmoljetku. Pa da mu za to nije bilo dovoljno 8 godina

 2. ..... kaže:

  antun merkovic vas komentar je na svom mestu,a sad da ja pitam nesto kad ce se u gornjem tavankutu nesto da se uradi?godinama se ceka na asfaltiranje nekih ulica iste te ulice nemaju nazive neznam zasto je to tako tesko nego imamo problem sa adresom jer da bi nesto primio ili poslao postom moram gledat u pasulj dal ce iz prvog naci u kompjuteru,a i to sto radite u donjem je mazanje ociju

 3. pista kaže:

  bice i u Gornjem Tavankutu asfaltiranja nakon sto se opet budu sastali Kolinda i Aleksandar,,,

 4. Bujke city kaže:

  A kad će vodovod u Ljutovu? Juče mi crkla elisa na motoru koga da zovem da mi ne naplati dolazak? plus elisa plus njegove ruke…Voda mi smrdi na cevi..Kola nemam moram čekati autobus pun klinaca da odem do apoteke u Tavankut…S***M se u život na selu!

 5. zorandjala kaže:

  Bujke citi@. Dali je vest sa komsijinog kompjutera?Tebi svarno neodgovara selo ako nemas internet,guvernantu i deciju sobu.Bezi sa sela trujes okolinu ,prijatno popodne.

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 6 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: