Raskopana Izvorska ulica

Od kada su pre desetak dana radovi u Izvorskoj ulici otpočeli ova ulica je u velikoj meri izmenila svoj izgled. Raskopana sa obe strane trpi zamenu svih podzemnih instalacija a najuočljiviji su svakako radovi na toplovodu koji se trenutno postavlja na raskrsnici sa Beogradskim putem. Dok se na jednom kraju polažu cevi, na drugom se kopa.

.

Takođe uočljiv je nedostatak autobuskog stajališta (žute pečurke), ali i čitavog reda metalnih bandera sa strane bolnice koje su izvađene. One sa druge strane još uvek stoje na svom mestu. Uklanjanje nisu samo pretpele bandere, već i dobar deo asfaltiranih i betoniranih površina koje su služile kao parking. Naravno nakon podzemnih radova, uslediće korekocije i na kolovozu što će u velikoj meri promeniti izgled same ulice.

 .

Kako to trenutno izgleda

Radovi na Beogradskom putu

Kopanje na drugom kraju ulice

Na drugoj strani ulice…

Parking je razbijen i uklonjen. Sledi velika promena na proširenju pre svega kolovoza.KOMENTARI

 1. Slavica kaže:

  Samo nek se radi

 2. Igor kaže:

  vidim sada nema problema sa parkiranjem 😀

 3. krass1 kaže:

  Da Igore u pravu si. Sada stane ko gde i kako hoce, bez bojazni kako od saobracajne policije tako i od raznih ekologa i raznih zastitara prirode, jer ovo je, kako se kaze, visi interes. Stranke na vlasti su sredile da niko od njih nista ne preduzima. Nije vise bitno sto se gazi trava, niti je bitno sto od auta koji su parkirani na sve strane, bez ikakvog reda, ne moze da se prolazi ni biciklom ni peske. Vazno je samo da se sve zavrsi do izbora.

 4. krass1 kaže:

  Nisam ja protiv toga da se to ruglo od te ulice sredi. I treba, ali ova druga strana oko ulaza u bolnicu ( ovog privremenog ), moglo bi sve to da bude malo kulturnije.

 5. Danchic kaže:

  Nije uopste toliko strasno sada sto se tice parkinga, jer se moze uci u dvoriste bolnice, sa druge strane, iz pravca Kera, ili kako se vec tacno zove to naselje.
  Dvoriste je prilicno veliko, i lako se nadje parking.

 6. pajo kaže:

  Slavica:

  Samo nek se radi

  Od jutra do mraka sedam dana pa nek se radnici umore do nesvesti!!! Neka, jer znaju da je za dobro građana!!! Neka bar mogu da rade svi bi volili da su na njihovom mestu. Ni malu stimulaciju im netreba dati, jer drugi zaslužuju, poslodavci! oni koji su obezbedili investicije treba ih nagraditi!!

 7. No name kaže:

  Od sedam ujutro do pet poslepodne radimo a subotom do cetri sata. A zrenjaninci sto vare cev za toplovod do 6-7 sati uvece.

 8. Tanja kaže:

  Dvojica rade kanalizaciju u albe vidakovicu svaka cast za momke (Bagerista i Radnik)Za nedelju dana oni su postavili 15O metara cevi i zatrpali sad su jos samo ostala da se sahte naprave.

 9. pajo kaže:

  No name:

  Od sedam ujutro do pet poslepodne radimo a subotom do cetri sata.A zrenjaninci sto vare cev za toplovod do 6-7 sati uvece.

  A naši što bi varili Subotičani sedu i plaču jer nije njihov gazda nije povoljan za radove ili mi u subotici nemamo vkv montera centralnog grejanja i vkv varioca?

 10. Luzer kaže:

  Ovo je sve jako lepo. Al ne vidim ni na jednoj slici da neko radi. Tako da nije ni čudo što posao odugovlači 2 – 3 meseca

OSTAVITE KOMENTAR