Raskopavanje u punom jeku

Ako imate na umu da se provozate ulicama Kertvaroša (Teslinom ili Šantićevom) umesto da koristite Segedinski put, toplo vam preporučujemo da to ne činite. Naime, zbog intenzivnih radova na izgradnji nove toplovodne mreže u tom naselju, većina ionako uskih kolovoza je dodatno sužena, što je onemogućilo saobraćaj u oba pravca.

Vladimira Majakovskog

Radovi Toplane se odvijaju na više lokacija u gradu, a pored Kertvaroša, u budžetu ovog javnog preduzeća svoje mesto su našli i toplovodni krakovi u blizini Radijalca ali i na Prozivci, pa se širom grada mogu primetiti izlovane cevi različitih profila. Radovi se vrže kod Sinagoge i u ulici Cara Lazara.

Trg Sinagoge

Trg Sinagoge

Cara Lazara

Cara Lazara

Na Prozivci je raskopana ulica Lovre Bračuljevića čiji je kolovoz nedavno presvučen novim asfaltom. Zbog sređenog stanja i planskog postavljanja podzemnih instalacija kolovoz se nije dirao.

Spremno za Lovre Bračuljevića

.

Lovre Bračuljevića

Lovre Bračuljevića

Srodne vesti:KOMENTARI

 1. djomla kaže:

  Teslina


 2. dasHHa kaže:

  Oho kritike su usvojene posto sam prosli put kritikovao da stavljaju cevi na stiropor (!!!!!) sad je primenjena kvalitetnija podloga-vrece sa peskom. Ajmo ljudi samo kritike pomazu, dajte jos slika ako vidite da se nesto gradi sa “alternativnim” materijalima.

 3. djomla kaže:

  Sa Subotickih ulica…

  Citalac sa facebooka…

 4. dasHHa kaže:

  djomla:

  Sa Subotickih ulica…

  Citalac sa facebooka…

   

  Da nema moderne tablice pomislio bi da je slika iz ’83….sve je retro osim te tablice 🙁

 5. Komunalac kaže:

  Da li izvođač i investitor imaju PROJEKAT fizičkog obezbeđenja gradilišta ili prosto rečeno da li je gradilište obezbeđeno fizički u skladu sa zakonima i tehničkim standardima i DA LI SU GRAĐANI BLAGOVREMENO, NA VREME; PO PROPISIMA ; obavešteni o radovima i upozoreni na sva ograničenja i rizike korišćenja javnog prostora u vreme radova ? NISU !!!!!!!!!  E, to će koštati investitora i izvođača samo ko ima živaca da se ćera sa njima. To nije loš posao i na kraju se isplati.

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: