Raskrsnica kod LIDL-a: Zatvoren ulaz u ulicu Pap Pala

Radovi na podvožnjaku ušli su u fazu kada je bilo potrebno da se zatvori ulaz u ulicu Pap Pala, kod supermarketa LIDL.

To znači da je zaobilazak gradilišta podvožnjaka četvorotočkašima sada nemoguć tim pravcem. Ostaje šansa da se u centar grada dođe preko Majšanskog mosta, ili da se od Teslinog naselja ulicom Đorđa Natoševića ide na novi podvožnjak iza „Pionira“.KOMENTARI

 1. Trovach kaže:

  Sa ovom vescu kasnite bar 2 dana. A ni podvoznjak kod „Pionira“ nije bas 100% u funkciji jer su i deo puta ka njemu raskopali.

 2. Sojic kaže:

  Katastrofa

 3. Obzerver kaže:

  Uglavnom, radovi na podvožnjaku su nas prisilili da idemo okolo-naokolo jer drugog puta nema. A onda, zašto da ne, započet je niz manjih radova na tim zaobilaznim putevima. Tako sada i na tim zaobilaznim putevima zaobilazimo razne rupe, radove na putevima, pa ne može ni tuda nego preko Čantavira do bolnice, a preko Tompe do Šandora. I sve ulicama koje uopšte nisu projektovane za toliko saobraćaja, a i u ne baš dobrom stanju su i inače.

 4. Tihi kaže:

  Baš šteta,sigurno su dovezli iste produkte kao u Eu,a i cene i kvalitet isti su,al malo sutra

 5. subotičanka kaže:

  Sada su vec celu ulicu zatvorili kod Pionira tako da eto još jedna blokada:D 😀
  Da ne vidim svojim ocima ne bi poverovala koji su haos napravili od Subotice, mi koji tu živimo se zagubimo kuda ići i gde proći, jer se sve radi istovremeno, a i tamo gde je otvoreno, ulice su pune rupa i kratera, pa sad zamislite kad dođe neko iz drugog grada ili druge države, znakovi su tako postavljeni da ni živ neće razumeti kuda treba ići, a i zakomplikovali su svaki obilazak, bože pomozi.

 6. Tramp kaže:

  Samo da pitam gospodu iz inspekcije: rada ,Kari komerc, firma koja izvodi radove na pruzi , drži na desetine radnika na crno . Među njima i moga rođaka iz Niša .Pitanje , kad ce te u kontrolu???.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 42 = 50

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: