Raspisana nagrada za pronalaženje bicikla

U noći između petka i subote, u Harambašićevoj ulici, muškarac sa kapuljačom na glavi, ukrao je bicikl našem sugrađaninu. Ogorčeni vlasnik nudi nagradu onome ko pruži informaciju koja će dovesti do pronalaženja ukradenog dvotočkaša. Telefon za informacije je 060/04-98-712.

Pored fotografije, na fejsbuk stranici može da se vidi snimak bezbedonosne kamere u haustoru „Mladosti“, na kome se vide trenuci krađe.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000156158031

 KOMENTARI

 1. Easy58 kaže:

  Vidim da se i ovo dislajkuje pa sam se upitao dali je to neka automatika ili šta ???? Da nešto saznam možda bi najpre sam odreagovao pa zatim javio čoveku bez da mi treba nagrada jer takih propalica pun grad koji jednostavno samo zagorčaju drugima život. To verovatno nije ni neki pravi lopov već neki kokošar.

 2. Old School kaže:

  Ne mogu da otvorim video ,ne znam kolika je nagrada, i blize okolnosti kradje mi nisu poznate. U Nemackoj je pravilo da se u sigurnost od kradje bicikle ulozi oko 10 % njene kupovne vrednosti. Apsolutna sigurnost od kradje ne postoji, ali se svakako mora bicikla tako obezbediti, i obavezno vezati za ogradu banderu ili slicno, da lopov jednostavno mora da ulozi suvise vremena za obijanje i da mu je onda rizik da bude uhvacen prevelik. Po ceni izmedju 20 i 60 € moze se kupiti GPS uredjaj koji se zamaskira negde u biciklu i vlasnik onda moze u svako doba da zna gde mu se nalazi bicikla.

 3. Megatron kaže:

  Ram bicikle uvek vezati za nesto masivno. Ni u kom slucaju prednji tocak.

 4. Istina... kaže:

  Bez dozivotne kazne zatvora za kradljivce bicikala ovaj sustinski vazan drustveni problem najevropskijeg grada u Evropi nije moguce resiti. Pravda za sve vlasnike bicikala. Da zivimo u svetu gde su vlasnici bicikala zasticeni, ako treba, i policijskom zastitom i telohraniteljima o trosku budzeta. Svako normalno drustvo mora sa neprijateljima srecne buducnosti, kradljivcima bicikala, da se obracuna nemilosrdno. Nulta tolerancija je osnov evropskog napretka. Dozivotna za kradljivce bicikala. Zivela Normalnost! Zivela Evropa! Zivela Partija! Zivela sloboda misljenja i delovanja! Zivelo sve sto treba da zivi!

 5. avet kaže:

  @Megatron
  Ahaha, ako vežeš ram bicikle, ostaće ti samo ram, a ukrašće ti točkove, prednje i zadnje, volan, pedale, blatobrane i sedište.
  A ako vežeš prednji točak, ostaće ti samo prednji točak, a ukrašće ti ram bicikle sa volanom, zadnjim točkom, sedištem, blatobranima i pedalama.
  Ne zna tu čovek biti pametan, kupiti deset lanaca i katanaca pa sve izvezati, samo onda ti neće ukrasti bicikl ili neki deo, mada ni to nije sigurno.
  Bicikle su krali i u vreme Tita, ali su lopovi dobili žestoke batine ako su bili uhvaćeni.
  Sada lopovima čovek ne sme ništa ni ako ih uhvati na delu, velika je kod nas “demokratija”.

 6. ČINJENICA kaže:

  Po video zapisu na zgradi, tri mlađana subjekta, ljubi ih majka, ja svakako ne, inače uživaoci imuniteta da im bele mečke pozavide, drpnuli su, maznuli, ćornuli…kako god, moje čedo na dva točka za svega 12 (dvanaest!) sekundi, nakon što je sa par trzaja kormanom pukla sajla sa brojevima, inače vezana za metalne rašlje. I to naočigled prolaznika u sred letnjeg dana u samom centru grada. Srećom, vođen tzv. šestim čulom, već sutradan sam u okolini Mlečne pijace došao u posed “rođenog”, ali i ženske becigle, crvene boje, koju su ostavili “pozajmljivači” prilikom povlačenju pre nailaska pozvane patrole policije. To što je usledilo propitivanje da li sam vlasnik sopstvenog bicikla, imam li papire, da li sam prijavio krađu… i tako dalje, nekom drugom prilikom.

 7. Drugarica Staljin kaže:

  A našao si gde ćeš da ga ostaviš…

OSTAVITE KOMENTAR