Rasprava u Skupštini: Da li je neko progutao kamenčić

U Skupštini grada Subotice vodila se danas oštra rasprava oko predloga opozicije za smenu Upravnog odbora “Naše radosti”. Povod je navodno prisustvo kamenja u dečijim obrocima. U samoj ustanovi rukovodioci daju oprečne izajave. Generalni je u izjavi medijima rekao da je kamenčića bilo, dok tehnički direktor tvrdi suprotno.

“Ja odgovorno tvrdim da se sve zakonom propisane procedure u potpunosti poštuju i da tog pomenutog dana ni jedno dete nije progutalo kamenčić”- rekao je tehnički direktor PU “Naša radost” Veljko Vojnić.

skupstina_gk

RTVKOMENTARI

 1. easy58 kaže:

  ma teraj g.vn. govnj.vom motikom sto dalje od dece!!!! partijsko zaposljavanje dovodi do ovakvih situacija a lazu i izvrcu, al tu je rec o deci, bolje sami da odu dok gnev nije narasto pa lazi nemogu proci. kako god za ovako sta u normalnim drzavama uvece u kasne sate posle ovakog kiksa najglaviji daje ostavku sam a ne lazara na sve strane

 2. Pajo kaže:

  Znaci nije bilo kamencica!

 3. stormwatch kaže:

  Jedan slihter sa milosevicevom vlasti koja je i napravila te silne ratove je pre 25+ godina naredio nekim ljudima da trcecim korakom dodju kod njega u kancelariju i zapretio kako ce se JESTI KORENJE….eto, dechica su dosla do kamenja, a ispod kamenja ako ima korenja…..

  ZATVARAJ, KAZNJAVAJ, OTPUSTAJ!

 4. dobro znam. kaže:

  Tehnički direktor reče i ostade živ. Isto tako je govorio mnoge stvari dok je bio lider LSV u Subotici,čas je govorio jedno čas je govorio drugo. U najobičnijoj kesici pasulja u prodavnici može se pronaći kamenčić u pasulju-u malom pakovanju. Kamoli u pedeseto kilaškim vrećama ili u nekoj drugoj ambalaži.Gospođa koja je sve “obelodanila” igrom slučaja ili kako god da je nosi isto prezime kao i jedna druga gospođa koja je zaposlena u ovoj ustanovi i čiji muž drži nadaleko poznat restoran. I ništa čudno tu nebi bilo, nego. Ko je ono jednom spomenuo da bi valjalo deci donositi hranu iz restorana? Nekako mnogo providno je sve. Još ako se slože neke kockice iz života i rada dotične persone koja na sva zvona obelodanjuje “slučaj kamenčić” i više je nego jasno po čijim instrukcijama se ovde radi. Osoba o kojoj se radi je poznata širim krugovima Subotičana i lak je plen za manipulisanje, ali je dotična ovoga puta upala u krupnu igru u kojoj je nažalost iskoristila svoje dete. G-din Jašo pripada drugoj političkoj opciji kojoj je veran od samog osnivanja i čovek radi predano i svoje priznaje. No da li visokoletač prevrtač VV priznaje? Pa naravno da ne priznaje jer on je kao i pomenuta dama odlično oruđe za manipulisanje ali on to neradi zabadava on za razliku od dame to ume da iskoristi. Ovde je sve tako kristalno jasno da je to čudo neviđeno.

 5. jasso kaže:

  Neki ce kazati,da sam naivan ko francuska sobarica,al mene oko ovih kamencica nesto muci,kako to da se bas sada pojave,kad se i vlast u subotici promeni i gradonacelnik,muci me to da slucajno ti kamencici nisu bili u dzaku sa pasuljem,nego ih neko ubacio tokom kuvanja,jer ih je u tecnosti teze primetiti,a sve da bi neko od partijskih uhljeba zaseo na mesto direktora, ili fotelje,novih clanova uprave,nesto tu gadno smrdi…

OSTAVITE KOMENTAR

10 + = 14