Rasveta i odzimljavanje fontane

Javno preduzeće „Direkcija za izgradnju Grada Subotica“ je u dve faze okončalo radove na Izgradnji javnog osvjetljenja u ulici Magnetna polja (od ulice Đorđa Natoševića do Segedinskog puta) u Subotici. U drugoj fazi radova, koja je okončana ovih dana, na potezu od upravne zgrade Kompanije „ATB Sever“ do Segedinskog puta, postavljena su 23 nova kandelabera visine 7 metara. Tokom prve faza radova, koja je urađena prošle godine, postavljena su 24 kandelabera visine 7 metara sa svjetiljkama tipa SELENIUM firme PHILPS, odnosno natrijskim sijalice snage 150 W. Ukupna vrednost izvedenih radova je oko 6.900.000 dinara.

Slika

Slika

Pored toga, početkom ove nedelje počeli su pripremni radovi za takozvano odzimljavanje gradskih fontana i česmi. Do 15. aprila će biti puštene u rad plava fontana i Gabrić ćuprija na Prozivci a do tada će raditi i svih sedam javnih česmi u užem centru grada.

Slika

Plava jos pod najlonom
Slika

Radijalac
Slika

Kod Sinagoge
Slika

Na Trgu žrtava fašizma – već lomljena
Slika

Zelena fontana će do daljnjeg ostati zatvorena jer se u Javnom preduzeću „Direkcija za izgradnju Grada Subotica“ trenutno radi na sagledavanju mogućnosti za sanaciju oštećenja i rekonstrukciji fontane.

SlikaKOMENTARI

  1. Gost kaže:

    Zelena fontana ceka do daljnjeg ali zato u punome jeku teku radovi na otvaranju kosarkaskog terena u centru. Sa prskalicama koje ne rade, naravno.

OSTAVITE KOMENTAR

19 + = 22

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: