Razbijen tržni centar „Šumice“

Na nekoliko lokala u poslovnom centru Šumice na Palićkom putu, pretprošle noći su razbijeni prozori i vrata. To nije prvi put da huligani divljaju na tom mestu.

 

Policija je uhvatila počinioce a protiv njih je podneta tek prekršajna prijava. Na vlasnicima je lokala, da ako se usude, podnesu krivične prijave.

 

 

Izvor: RTVKOMENTARI

 1. mesab kaže:

  Ako se vlasnici ne usude da podnesu krivične prijave, oni će biti pušteni pa ponovo u akciju, divne li nam države i njene vlasti kad gradjanima ne može da obezbedi mir i sigurnost lične imovine. Na zdravlje im bilo!

 2. Andrija kaže:

  Krivicna prijava?!  Sram bilo ovu drzavu, raj za kriminalce i vandale…..!!!! i mene je sram sto pripadam ovakovom drustvu!

 3. nevazan kaže:

  Ne mogu da shvatim nedostatak angazovanja drzave i drustva, ali ni gradjana kojima se ostecuje imovina da niko ne sme i nece da se suprostavi sacici huligana koji grafitima i vandalizmom unistavaju ceo grad? Ne shvatam da gomila kukastih krstova i poruka mrznje, koji se vide i na fotografijama, ne smeta ni vlasnicima objekata, ni prolaznicima, ni drzavi, a sto je najgore svi znaju da su ih usred bela dana napisali navijaci koji na samo nekoliko metara dalje imaju svoje prostorije koje koriste kao startnu poziciju za svoje svakodnevno organizovano i plansko unistavanje subotickih fasada sa svojim natpisima „UZAS“ i slicno… Ne razumem kako ne reaguju ni uprave Partizana, Zvezde i Spartaka, kako ne reaguju roditelji tih vandala, i najposle ne razumem zasto ne reaguju policija i sudovi…????

 4. Gabriela Bartuš kaže:

  Pa oni su odradili njihovo, bili su tamo kada se desilo i priveli. Ne mislim da oni treba da ih gone ako vlasnici to ne žele! Ako se od njih očekuje da se bave još i  administracijom, kako uopšte može neko očekivati da budu i na terenu svugde!

 5. D1 kaže:

  A zasto policija i javno ne objavi njihova imena? Da njihovi roditelji u ponedeljak mogu ponosno da odu na posao i kazu: e vidite mi smo tako vaspitali naseg sina…

 6. goran kaže:

  BITNO JE DA POLICIJA KAZNJAVA BICIKLISTE ,A OVO JE MANJE BITNO 🙂

 7. Niko kaže:

  Tome se mora stati na put i policija mora da pomogne gradjanima da se izbore sa tim zlom, jer i gradjani pomazu u nekim slucajevima otkrivanja kriminala, pa tako je sad na redu policija da nesto vise uradi za te preduzetnike koji placaju porez.

  Taj poslovni centar inace grozno izgleda, i to je sramota za nas grad, gde su ti roditelji, kad puste decu da rade sta hoce.Treba doneti zakon, ako je lice maloletno da roditelji odgovaraju materijalno i moralno za ucinjeno delo, pa bi se zamislio roditelj sta im radi dete.

 8. centurion kaže:

  JA MISLIM DA POLICIJA PO SLUZBENOJ DUZNOSTI OBAVEZAN DA UZME IZJAVE OD POCINIOCA,DA SASTAVI IZVESTAJ I DA PREDA SUDU I SUDIJA TREBA DA ODLUCI DALI CE KRIVICNO DA IH GONI I DA IM ODREDI KAZNU BEZ OBZIRA NA TO DALI CE VLASNICI TUZITI POCINIOCE ILI CE POVUCI TUZBE.                           ALI OVAKO JE JEDNOSTAVNIJE NE TREBA PISATI IZJAVE I IZVESTAJE.

 9. Slavko kaže:

  Teroristima sto su uhvaceni na delu, treba staviti na teret, ne samo porazbijane prozore, nego komoletnu stetu sto je napravljena na poslovnim centrima (oba poslovna centra Sumice). U drugom poslovnom centru je pre godinu dana zapaljena kompletna podstanica, sa svim brojilima (o tome nigde nije pisano), stetu su platili naravno vlasnici lokala, 450 000 din po brojilu. Jos postoji demoliran i zapaljen lokal, koji mozete i sami da pogledate!

 10. Zoki kaže:

  Resavajte problem na vreme, ovo sve moze da se zavrsi tragicno, pitanje je samo vremena, kada ce nekom vlasniku lokala da pukne film, od ove visegodisnje torture…

 11. Klodovik kaže:

  Rajko King& Fido…istrijebite zohare!!!…juzna strana je osigurana…(Cafe Galija im je objasnila neke stvari!!!)…sada je vrijeme za Chuck Norrisa i Bruce Lee-a da djelaju!!!ili odoh do grada Chicaga da pozovem -Velikog Brata!!!???

 12. dasHHa kaže:

  Obratite paznju da ne pisete velikim slovima jer se to smatra agresivnim i prostackim „izderavanjem“ na internetu. Pored toga tesko je citati duge tekstove pisane velikim slovima.

 13. ime kaže:

  Svi mi veoma dobro znamo ko su i čija ta slatka dečica koja su namestili sebi ,, igraonicu,, nedaleko u drugom tržnom centru a njihovi dragi roditelji i te kako znaju kako su vaspitali svoje slatke podmlake jer svako malo moraju da intevenišu zbog medenjaka koji se igraju u svom klubiću!! Inače ta draga omladina barem većina od njih već odavno bi trebala da bude koristan član ovog našeg društva… samo im je neko možda tatica ili mamica trebali objasniti da bi bilo već vreme odrasti ,stati na svoje nogice i raditi nešto. Možda bi i dragi roditelji drage nam dečice možda trebali razmisliti o tome šta će biti sa njihovom TEŠKO stečenom imovinom kada oni ostare a naslede ih ti njihovi ljupki vandalčići???Nadam se da moj tekst nije bio ni nasilan ni vulgaran za ničiji ukus?

 14. protiv navijaca kaže:

  marinci odradili svoje.

 15. protiv navijaca kaže:

  marinci odradili svoje.sramota.

OSTAVITE KOMENTAR