Razbojništva i krađe

Pripadnici Policijske stanice Bačka Topola, Policijske uprave u Subotici, odredili su meru zadržavanja do 48 sati Karolju Š. (1983.), Atili B. (1984.) i Gaboru Š. (1990.), svi iz Stare Moravice, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva i krivično delo teške krađe.

Osumnjičeni se terete, da su sredinom februara u Staroj Moravici, presreli oštećenu A.S. na ulici, kada ju je jedan od njih udario, otrgao torbu iz koje je uzeo novčanik, da bi zatim sva trojica napustila mesto događaja.

Takođe, postoji osnov sumnje da su Karolj Š. i Atila B. početkom februara izvršili krivično delo teške krađe, na štetu Veterinarske stanice u Staroj Moravici iz koje su odneli raznu tehničku robu i pričinili štetu u iznosu od 100.000,00 dinara.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvetljavanju i drugih krivičnih dela za koje postoje sumnje da su počinila ova tri lica.

Osumnjičeni će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici – sudska jedinica Bačka Topola.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 29 = 30

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 7 ?
Please leave these two fields as-is:

Razbojništva i krađe

Subotička policija lišila je slobode Kopanja P. (1986) iz Sente, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništva i krađe. Sumnja se da je Kopanj P. sa još jednim licem, juče ujutro fizički napao maloletnog T.V. od kojeg je uzeo novac i mobilni telefon. Nakon čega je iz dvorišta privatne kuće na Paliću ukrao bicikl i udaljio se sa mesta događaja. Kopanj P. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 66 = 72

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: