Razmena dece u IPA projektu Zoo vrta

U okviru IPA programa prekogranične saradnje: HUSRB/0901/221/168 – Dva Evropska Zoološka vrta u funkciji obrazovanja i zaštite životne sredine – drugi deo, počela je realizacija razmene učenika. U pitanju je 18 jednodnevnih termina tokom aprila i maja meseca 2011. kada će deca osnovnoškolskog uzrasta iz Subotice i Segedina boraviti u zoo vrtovima ova dva grada.
Svaki dan programa 90dece iz Subotice ide u Segedin gde ih dočekuju deca domaćini, a 90 dece u Zoo vrtu Palić dočekuje vršnajke iz R. Mađarske. Ukupno će u programu učestvovati 6 560 dece.
Program u oba vrta je podeljen na 6 punktova sa temama kao što su: čula, majmuni, ptice grabljivice, skelet i gmizavci. Svi programi su interaktivni.
Deci je program potpuno besplatan i osim aktivnosti u vrtu pretpostavlja prevoz, doručak i ručak, i finansiran je iz predpristupnih fondova EU.
Prekogranični partner Zoo vrta Palić je Samouprava grada Segedina sa Vadašparkom Segedin, a pridruženi partneri su osnovne škole: Majšanski put, Ivan Milutinović, Sečenji Ištvan iz Subotice i Miroslav Antić sa Palića.

Slika

Slika

Slika

SlikaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

2 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: