Razvoj i investicije na Paliću – Jasmin ŠečićKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  sta je ovaj tip po struci? da li on gradi pozoriste i bazen?

 2. boki kaže:

  tako da,tako da,tako da……ja se nadam

 3. miki kaže:

  Konačno neki lik koji i zna o čemu priča – „tako da“, Boki druže 🙂 moj prejak utisak je da će tamo šipovi da traju mnooogo duže od prethodnih „šitova“ (čitaj: shit -ova) koje smo gledali kako se raspadaju.

  Doduše, građevinci se malo postavljaju kao da ih svi razumeju, ali to je cool za nas koji ih razumemo 🙂 …Čovek priča konkretno – ‘fala Bogu i da vidim jednog takvog konačno….

 4. gradjevinac kaže:

  Nego, Jasmine, druže, izgleda da u Subotici  više pali oprobana taktika „obećanja ludom radovanja“, nego građevinska terminologija i konkretni izveštaju. Nisu ljudi navikli! Odmah se prime na kritiku kad ne razumeju ( a često ne veruju što je i logično posle svega), pa ti vidi šta ćeš!

 5. Lola kaže:

  Dvadeset kvadrata dnevno, odlična dinamika. Kompleksan posao je započet i izdvojena su velika sredstva. Iz ovoga što gospodin govori zaključujem da će se i rokovi ispoštovati. Vidi se da ništa nije prepušteno slučaju i da je sve do sitnih detalja isplanirano, što je za poštovanje. Primer kako se treba odnositi prema preuzetom poslu i sredstvima. Retkost danas.. Obično se mnogo obeća, malo ili skoro ništa uradi, a trag novcu izgubi.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 6 = 8

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: