Reflektori muče Spartak

Fudbaleri Spartaka neće moći da se takmiče u Jelen Superligi ukoliko na vreme ne budu postavljeni reflektori na stadionu, reči su predsednika Dragana Simovića.

 

“Reflektore donira Fudbalski savez preko svojih evropskih fondacija. Gradu je ostalo da reši pitanje izgradnje stubova i trafo stanice, što je polovina investicije. To je za sada pod upitnikom”, rekao je Simović lokalnoj televiziji K23.

 

Član gradskog veća zadužen za sport i omladinu Nemanja Simović rekao je da grad mora da nađe 10 miliona dinara za izgradnju stubova.

 

“Dobili smo obaveštenje od FSS da su rezervsani reflektori namenjeni Subotici. Pre toga moramo da nađemo 10 miliona dinara, kako bismo izgradili četiri stuba uz prateću instalaciju. Imamo postojeću trafo stanicu, ali nam treba niz saglasnosti”, rekao je Simović.

 

Jesenji deo prvenstva Spartak je završio na osmom mestu na tabeli sa 22 boda, 15 manje od vodećeg Partizana. Takmičenje u Superligi nastavlja se 26. februara, a Spartak dan kasnije u Subotici igra protiv Slobode.

 

B92KOMENTARI

 1. gorki kaže:

  Četiri stuba će tamo stajati sto godina i postaviće se reflektori.Pa toliko se popije i pojede za reprenzetaciju za jednu godinu u nekom javnom komunalnom preduzeću.Naravno i privreda nek dotira koji dinar,ako sad propuste šansu netreba ni da igraju u pervoj ligi nek prepuste mesto onome ko ima para za četiri bandere.

 2. adkersu kaže:

  Kada (ili ako) Zvezda uplati dug Spartaku evo deset miliona, pa čak i bakšiš!

 3. Dobronamerni Kritičar kaže:

  Nemaju da plate račun za struju ni sada kada imaju četiri bojlera,tri TA peći I desetak sijalica,šta će biti tek onda kad se ugrade ti reflektori?Tu nisu samo reflektori treba rasveta i u toj šumi inače će se ljudi izlomiti uveče u njoj .MA NEK IH NATERAJU DA POSTAVE SEMAFOR!!! I dalje mi nije jasno kako mogu da se takmiče u “superligi” bez njega?

 4. bivsi s. kaže:

  Nemojte rec da grad nema 10 miliona !!!!! Koliko novaca je baceno za rusenje skeleta kod radnickog un. i za neke razne propale projekte ???

 5. von Minhauzen kaže:

  Nije više ovo socijalistički komunizam pa da i petorazredni takozvani fudbaleri dobijaju sve pa da Žive na državnoj jasli.Nema više jalavih fondova na čiji teret će se fiktivno zapošljavat stričevi i kumovi na stadionima. Još se sećam bivšeg sportskog radnika-fudbalera iz vremena “dobrog komunizma” -(ali samo za neke) kako se hvalio da je zaposlen na subotičkom stadionu Spartak i svaki drugi dan ide da gleda kako raste trava.E tako je to bilo kada je kako neki kažu :bilo dobro. Fudbaleri i rukovodstvo Spartaka treba da zarade svoje plaće ,a od drugog dela zarade da investiraju na svoj stadion gde i zarađuju. A to znaći treba da investiraju od zarađenog ulaznica .transfera,i gostovanja.

OSTAVITE KOMENTAR