Reflektori uslov za igranje u Super ligi od 2014.

Nema brige za većinu superligaša, reflektori neće ni naredne sezone biti uslov za igranje u eliti. Odbor za hitna pitanja FS Srbije odložiće, najverovatnije, primenu odluke prema kojoj će superligaški fudbal moći da se igra samo na terenima s rasvetom.

Znalo se i ranije da je ovaj propis, s obzirom na opštu nemaštinu u Srbiji, na klimavim nogama. U toku je završni proces postavljanja sijalica na niškom stadionu Čair.

 

Prema informacijama s lica mesta posao bi mogao da bude okončan do kraja meseca, čime bi Radnički postao šesti klub u eliti, koji zadovoljava, za srpske prilike, više nego strogi kriterijum. Uz Crvenu zvezdu, Partizan i Vojvodinu, reflektorima mogu da se pohvale Jagodina i kruševački Napredak i tu se priča završava.

 

Odbor za hitna pitanja, zbog toga, doneće jedinu ispravnu i logičnu odluku u aktuelnom trenutku. Reflektori čekaju 2014. Da li samo do tada pokazaće vreme…KOMENTARI

  1. gorki kaže:

    Šta je tu ispravno?Livade bez reflektora?Koji još evropski grad od 150.000.stanovnika nema stadion sa reflektorima?Pa kao da je u pitanju svemirski brod……

  2. su kaže:

    uzmite sa klizalista 🙂

OSTAVITE KOMENTAR