Reflektorima protivu mraka

Teren u dvorištu današnje škole Miloš Crnjanski, napravljen je 1980. godine da decenijama služi đacima i omladini ovog kraja.

 

Nekada se ovde igrao najbolji basket u gradu, sve dok oprema nije dotrajala. Nekako u isto vreme propali su i koševi u susednom Jovanu Mikiću pa je na neko vreme nestala ta omladina koja  slobodno vreme provodi na terenu  i oko njega.

 

Život se vratio kada je postavljen tartan i novi koševi a prošlo leto dvorište u Crnjanskom je dobilo teniski teren, odbojku na pesku i česmu. Tu nije kraj dobrim vestima. Od nedavno su ovde postavljeni i reflektori.

 KOMENTARI

 1. zoli kaže:

  VANJA, LEGENDA TERENA ! 🙂

 2. Basket king kaže:

  VANJA IBRAIMOVIĆ ZA POČASNOG STANOVNIKA TERENA ! ZASLUŽIO JE ZA SVE PROVEDENE SATE, PROTRAĆENE DANE, POPRAVNE I OSTALO.

 3. sas4ha kaže:

  VANJA-TEREN ! KRALJ <3

 4. Basket king kaže:

  Pored Vanje, istakao bih i legendarnog profesora Baneta, bez čijih komentara ne bi niti jedan basket bio toliko zanimljiv.

   

  On je čovek koji je ovde skupljao plastične flaše, kese, grane, pleo mrežu, nameštao koševe i pored Vanje zaslužuje epitet legende terena. Puna podrška.

 5. Basket king kaže:

  Vanji Ibraimoviću gradonačelnik da da počasni spomenik na ovom terenu u prirodnoj veličini i tablom ispred na kojoj će pisati: ,,B-b-b-b-brate ‘ajde j-j-j-jedan na j-j-j-jedan.“

 6. SISA kaže:

  VANJA  POGLEDAJ KAKO SAM SE POTPISAO… 😀 hahahahaha VANJA IBRAIMOVIC LEGENDA KOJA ZIVI ! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 7. Irrudicibili kaže:

  vlasnik terena Vanja Ibraimovic !

OSTAVITE KOMENTAR