Reforma Evropskog suda

Na konferenciji u Švajcarskoj, reformu Evropskog suda za ljudska prava podržalo svih 47 država Saveta Evrope. Delegaciju Srbije predvodio ministar za ljudska i manjinska prava Svetozar Čiplić.
Ministarstvo za ljudska i manjinska prava obratilo se da danas medijima saopštenjem u kome kaže da delegacije 47 država članica Saveta Evrope, među kojima i delegacija Srbije, podržale su na konferenciji u Švajcarskoj reformu Evropskog suda za ljudska prava.Delegacije su predvodili ministri čija su ministarstva nadležna za zastupanje države pred Evropskim sudom za ljudska prava, kao i državni agenti pred Sudom i ambasadori akreditovani pri Savetu Evrope.Reforma faktički počinje 1. juna, stupanjem na snagu Protokola 14.KOMENTARI

  1. Grant kaže:

    Ubicama i teškim krimosima država da omogući da prave decu ? Stvarno smo lud narod. Još da nađu nekog čuvara da ih snkeulaso uzbuđuje i nadražuje ukoliko imaju problema sa potencijom. Čudim da tu opciju nisu uzeli u razmatranje. Takve treba na električnu stolicu a ne u ljubavnu odaju. Nego mi smo demokraCka država, dozvolićemo tim monstrumima da naprave još čopor malih monstruma potencijalnih ubica i silovatelja koji će krenuti očevim stopama. Nama neprijatelj nije potreban sami sebi smo najveći neprijatelji. Sami sebi ćemo presuditi.

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: