Regionalni sajam privrede u Subotici

U Subotici je sve spremno za početak međunarodnog regionalnog sajma privrede, koji se održava trinaesti put. Blizu 200 izlagača, predstaviće se u subotičkoj hali sportova, od sutra do subote, a zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Italija.

Partner ovogodišnjeg Sajma u Subotici je Italija, država koja zauzima značajno mesto u spoljno-trgovinskoj razmeni Srbije. Brojni italijanski investitori ulažu u Suboticu, a sajam je prilika da se i druga preduzeća predstave u Srbiji. Pored italijanskih na sajmu će se predstaviti izlagači iz Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hrecegovine, Crne Gore, Češke i Srbije.

Na preko 1.800 kvadrata u Subotičkoj hali sportova u Dudovoj šumi, na 33 štanda uzeće učešće preko 180 izlagača.

Na Sajmu su planirane posete privrednih delegacija iz regiona, kao i učešće obrazovnih ustanova iz Subotice.

“Potrebno je da napomenemo da smo uspeli da obezbedimo prisustvo devet regionalnih komora i Privrednu komoru Vojvodine. Oni su animirali i privukli preko 60 privrednih društava koji će biti izlagači u okviru svojih štandova i na štandovima regionalnih privrednih komora”, ističu organizatori.

Međunarodni regionalni sajam privrede u Subotici otvara se u četvrtak, u 11 časova, a biće otvoren do subote, 1. juna.

 

RTVKOMENTARI

  1. Profesor u penziji kaže:

    Gde vi ovde vidite privrednike?Čast strancima i nekim neukaljanim ljudima,ali ovo????!!!!Hahahaha pa ceo grad zna………

  2. Istina... kaže:

    @Profesor u penziji

    Ja sam napisao opširniji komentar ali, kao i desetine ostalih mojih, nije objavljen. Bavim se opštom stvari, onim što zovem Antisistem. To je dijagnoza i za tu bolest ne postoji lek, jer se Antisistem grčevito bori da opstane konstantnim dobijanjem nove energije spolja.

OSTAVITE KOMENTAR