Rehabilitacija za odbojkašice besplatna

U Gerontološkom klubu "Kertvaroš" potpisan je sporazum  između direktora Gerontološkog centra, dr Nenada Ivaniševića, i direktora Ženskog odbojkaškog kluba Spartak, Zoran Olajić o budućoj saradnji. Saradnja se ogleda u tome da će članice kluba moći da dolaze na rehabilitaciju besplatno.

Direktor Gerontološkog centra Subotica, dr Nenad Ivanišević, rekao je da mu je čast da sarađuje sa najboljima, a to su Microsoft, Beogadska filharmonija, Siemens i najbolji sportski klub u Subotici. – Evropski projekti na kojima smo mi učestovali, imaju misiju da sve ono što je urađeno bude vraćeno zajednici gde se projekti realizuju. Klub koji to zaslužuje, osobe koje to zaslužuju mogu kod nas da se rehabilituju na najbolji i najbrži način“- rekao je Ivanišević.

Direktor ŽOK Spartak, Zoran Olajić, objasnio je koliko je ova saradnja značajna za taj klub.

– Vrhunski sport je veoma zahtevan, ima mnogo sati napornog rada, mnogo odricanja, puno utakmica a samim tim i neizbežne su povrede. U današnjem vrhunskom sportu oporavak je najveća stvar-  rekao je Olajić.

 

Još povoljnije uslove imaće sportiskinje nakon izgradnje rehabilitacionog centra na otvorenom, čiju gradnju je podržala Evropska Unija kroz projekte IPA prekogranične saradnje sa Hrvatskom. 001KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR