Reklamne table samo uz dozvolu

Akcija uklanjanja reklama sa fasada u centru grada koje nisu postavljene u skladu sa propisanim uslovima, nastavlja se i ove godine. Sve reklamne table i natpisi treba da budu određenog oblika i veličine i usklađene sa okolinom, a uslove i način postavljanja određuje rešenjem Međuopštinski zavod za zaštitu spomenika kulture Subotice je, u saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada prošle godine u 300 navrata intervenisao ne samo kada su u pitanju natpisi sa poslovnim imenom, nego i zaštitni i tehnički uređaji na fasadama. 

VIP 1

Radio SuboticaKOMENTARI

 1. STeve kaže:

  Ovo je ok!

 2. Beli kaže:

  Dobar potez uklanjanja tabli i reklama , dizajna sumnjivih kvaliteta i oblika Ali,to nije dosta .Nakon toga treba urediti zidove a ne ostaviti fleke i tragove po fasadama ! 

 3. graficar kaže:

  A ako slučajno nemate istaknutu tablu za Vašu firmu e onda se spremite za simboličnu kaznuwink.No šta kažete.Platiti morate ili dozvolu ili kaznu,pa ti sad vidi.

 4. Pravdoljub kaže:

  U potpunosti se slazem sa ovim..

   

 5. JimmyQ kaže:

  Slažem se skroz..a slažem se i sa time da nam treba povećan broj policije u centru, što zbog grafita, krađi, klinaca koji svako veče prave nered. Slažem se i da ima gorih stvari od reklama, zpvu ih prehrambenim objektima a meni izgledaju kao zeleni šator na seoskom vašaru i nalaze se pored GRADSKOG (čitaj dobro) pozorišta… Slažem se sa svim pametnim komentarima i ljudima kojima je u interesu da decu vaspitavamo kao civilizovane ljude i da im osiguramo takvu okolinu….

OSTAVITE KOMENTAR