Rekordna poseta na Summer3p festivalu

Četrnaesti „Summer3p“ festival, koji je završen sinoć nastupom Eezt aka WB39, veterana subotičke klupske scene, od 21. jula posetilo je više od 7.000 ljudi.

Publika je, kako navode organizatori, svojom rekordnom posetom pokazala tokom trajanja festivala da su dnevni programi ovogodišnjeg „Summer3p“-a bili najzanimljiviji do sada.

summer3p-festival-porodicni-dan-jpg_660x330

U subotu uveče prepun prostor Termalnih bazena oduševila je svojim nastupom u okviru muzičkog programa sjajna Džojs Muniz, a nastup violiniste Bobija Šeperda, koga je pratio Đ Hrono, bio je za mnoge novo muzičko iskustvo.

Dan ranije član italijanskog dvojca „Dandi & Ugo“ napravio je odličnu žurku, zajedno sa Underbokijem, Kibzom i Dfndrom i TKNO.

Četvrtak je obeležio muzički podžanr „trap“ i nastup mađarskog producenta i DJ-a Siks Siksa, kao i Gruv Iksa iz Slovačke, koji je uz Anderbokija pobednik DJ konkursa za najbolji „warm up mix“, koji je „Summer3p“ organizovao u aprilu mesecu.

summer3p-2016-_660x330

Tokom trajanja festivala, svakog dana od 17 do 21 i od 23 do jedan sat posle ponoći, strit art umetnik Oto Zakar (umetničko ime – TNG) dekorisao je festivalski prostor različitim tipovima grafita, a kreirao je i unikatne majice posetiocima, dok je kao jedan od programa Porodičnog dana juče od 19 časova održana javna prezentacija trenutnog statusa ekološkog projekta zaštite biodiverziteta jezera Palić i Ludaš pod nazivom „Kada ćemo se ponovo kupati u Paliću?“, na kojoj je govorio hidrolog Mišl Rohman.

Posećena je bila i izložba „Summer3 nasleđe“, koja je predstavila sve radove likovne radionice koju je vodio Emil Kadirić unazad 10 godina, kao i velike panele sa kolažima fotografija nastalih na festivalu u proteklih pet godina, ali i prezentacija ekstremnih sportova, koja je juče održana u „Ground Level Extreme“ parku.

Program je obuhvatio i turnir u odbojci na pesku i spidmintonu, fitnes i aerobik.

 

TanjugKOMENTARI

  1. laura kaže:

    Imamo mi bas lepih desavanja

  2. Jaja Ture kaže:

    Pogledaj vesti unazad par godina. Ovo je zapravo nikad manja posecenost. Nije bilo vise od 3500 ljudi za tri dana. 500 prvi dan 2000 drugi i treci mooooozda 1000. Prestanite vise. Kao Vucic izvrcete istinu.

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: