Remi na Spartaku

Posmatrajući igru Spartakovih fudbalera na svom stadionu, neko drugi bi bio potpuno ubeđen da taj tim zauzima neko od poslednjih mesta na tabeli. Osam sati igre bez gola pred svojom publikom i uvek ista igra, bezopasna po protivnički gol , govori da je uspostavljen kontinuitet i da je ekipa u ćorsokaku.

 

Gol džokera Noskovića par minuta pre kraja prekinuo je agoniju ali brige ostaju. Po jedna prilika na svakih pola sata, više je rezultat stihije nego nekakve razrađene strategije.

 

S druge strane, Kuljani su igrali taman toliko koliko je to potrebno, po opštepoznatom receptu za dobitak na Šandorskoj kapiji. Poveli su u 56. minutu i bili blizu pobede ali je par minuta pre kraja, u jednoj gužvi lopta došla do Nosketa, a on je sa desetak metara zavario u donji levi ugao.

 

Tako Spartaku ide onaj slađi bod, od dva, koliko su danas podelili Plavi i Beli.

 

FK SPARTAK – HAJDUK (K) 1 : 1 (0 :0)

 
KOMENTARI

 1. B kaže:

  Svake godine sve jadniji fudbal ..Nekad sam i isao na stadion, sad mi ne pada na pamet ! kvalietniji je fudbal u 3. ligi, verovatno..

 2. djomla kaže:

  Marinci

 3. Anonimni kaže:

  ko još ide da gleda to sr….e od nogometa????

 4. ЛОКАЛ ПАТРИОТА kaže:

  СУБОТИЦА СПАРТАК ИЗНАД СВЕГА!

 5. Anonimni kaže:

  Svi mi  koji ne navijamo za zagrebacke modre…ne..

 6. Pepinjo kaže:

  Jadno…..Ti takozvani fubaleri ne zasluzuju takvo navijanje MARINACA svaka cast navijacima.

 7. PROZIVCANIN kaže:

  nije mi jasno samo zasto svi prdite po igracima…trude se i igraju koliko mogu i znaju, a to sto ste svi „strucnjaci“ za fudbal (doduse propali) ostavite za sebe… ima nas mnogo koji volimo svoj klub i koji smo spremni sve za njega da damo!!! pa ako vec niste u stanju da pomognete, nemojte ni da odmazete!!! samo se setite u poslednje dve sezone gde je Spartak bio na tabeli… zar ste to vec zaboravili?!?!? SUBOTICA SPARTAK IZNAD SVEGA!!!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 77 = 87

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: