Rentiranje bicikla i na Prozivci

U ponedeljak će biti otvorena stanica za iznajmljivanje gradskih bicikala na Prozivci. Stanica se otvara u okviru organizovane mreže “Su Bike”. Otvorene su stanice kod Hale Sportova u Dudovoj Šumi, na parkingu iza Otvorenog univerziteta i na Paliću kod Male gostione, a sistem će biti proširen puštanjem u rad još jedne stanice za iznajmljivanje bicikala – pored Bazena na Prozivci, piše u saopštenju preduzeća “Parking”.

 

Time je ispunjen plan da se u 2012.godini u okviru mreže rentiranja gradskih bicikala otvore četiri stanice. Novootvorena stanica na Prozivci potpuno je automatska, uklopljena u postojeći sistem i vizualno i tehnički. Poput stanica na Paliću i u Dudovoj šumi, i na stanici na Prozivci uzimanje i vraćanje bicikala obavljaće se preko automata u koji se ubacuje korisnička kartica koj se, kao i do sada, izdaje na dve lokacije, na blagajni Preduzeća i na stanici kod Otvorenog univerziteta.

 

Na svim stanicama „Su Bike“-a gradske bicikle na raspolaganju su građanima od 7,00 do 20,00 časova, a bicikl iznajmljen na jednoj stanici može se vratiti na bilo koju od postojećih stanica. Na automatima, korisnici mogu u svakom momentu dopuniti kredit ili proveriti stanje na čip kartici, zaključuje se u saopštenju Javnog komunalnog preduzeća “Parking”.KOMENTARI

  1. freelancer kaže:

    To je to. Odlična stvar. Ne znam da li se razmišlja o lokacijama kod željezničke, autobuske, bLJUvaka, ili recimo na Teslinom. No, u svakom slučaju, dobra stvar.

  2. Sinisa kaže:

    Da li mi neko moze odgovoriti zbog cega se nije napravio pesacki iz dela Braca radic?

OSTAVITE KOMENTAR