Reprezentacija bez Sanje u Japanu

Nakon sjajnih utakmica u nacionalnom dresu i osvajanja zlatne medalje na nedavno održanom Evropskom prvenstu u odbojci, Sanja Malagurski je sa reprezentacijom otputovala u Japan na Svetski kup sa ciljem da obezbede vizu za London.

.

Na žalost, nakon dugačkog puta koji je trajao čak 30 sati i jedne odigrane utakmice usledia je povreda Sanje zbog čega je njeno učešće na kupu okončano.

 

Malagurski se povredila u prvom setu utakmice Srbija – Koreja, pri rezultatu 23:22 za Srbiju, kada je posle doskoka povredila ligamente kolena.

 

Sanja će se iz Japana vratiti u nedelju uveče letom iz Tokija preko Frankfurta, u pratnji Vladimira Bankovića, kondicionog trenera seniorki Srbije. Doktor Miodrag Mitić rekao je da je ona povredila ukrštene ligamente desnog kolena.

 

Urađena je magnentna rezonanca i povređeno je desno koleno, unutrašnji ligamenti su stradali. Dalje lečenje treba da se vidi sa ortopedima. Za nju je turnir nažalost završen, ali to je nešto što se dešava„, rekao je Mitić.

 

Selekcija Srbije jutros je u okviru prvog kola u Naganu savladala Južnu Koreju sa 3:0. Izabranice Zorana Terzića sutra će u drugom kolu ovog takmičenja igrati protiv SAD.KOMENTARI

  1. Belko kaže:

    Želim joj brz i efikasan oporavak. Nedaj se Sanja!!!

OSTAVITE KOMENTAR

45 + = 47

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: