Reprezentativac Kazahstana Aleksandr Kirov u Spartaku

Subotički superligaš dobiće u narednim danima veliko pojačanje. Golubovi su u završnoj fazi pregovora sa Aleksandrom Kirovim, reprezentativcem Kazahstana.

aleksandr-kirov

Bivši prvotimac Astane iz šampionskih dana, a do skoro kazahstanskog Žeitsua, stigao je u subotu u Srbiju i odgledao duel budućih saigrača iz Spartaka i lučanske Mladosti.

Očekuje se da će Kirov brzo staviti potpis na ugovor sa Subotičanima, a prema najavama saradnja bi trebalo da bude oročena do zime.

Aleksandr Kirov je rođen 1984. godine u Astani. Najbolje se snalazi na pozicijama levog beka i štopera. Za reprezentaciju Kazahstana odigrao je 29 utakmica, a i dalje je na spisku selektora.

Podsetimo, dres Spartaka, od januara, nosi i još jedan Kazahstanac – Maksim Fedin. OdKirova je mlađi 11 godina, ali ima i zajedničku crtu s iskusnijim kolegom – obojica su članovi državnog tima bivše sovjetske republike.

 

 

Sportski žurnalKOMENTARI

  1. Milenko kaže:

    Samo nam je još on falio

  2. Spalević kaže:

    Činjenica da nam fali ključni igrač u napadu, a možda i dva. Teško dolazimo do šanse, još manje golova…A da li je Kazahstanac igrač kakav nam treba, to će se tek videti.

OSTAVITE KOMENTAR

9 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: