Revizija budžeta Subotice pokazala višak

Ako ništa drugo, gradska vlast u Subotici je izuzetna po svojoj štedljivosti. To je potvrdio i izveštaj ovlašćene revizorske kuće iz Zemuna koja je pregledala završni račun grada za proteklu godinu i utvrdila u njemu višak sredstava.

Konsolidovani završni račun pokazuje da je u gradskoj kasi ostao višak od 247 miliona dinara, koji će naravno biti prebačeni u ovogodišnju kasu. Gradonačelnik Saša Vučinić, poznat po tome da je „tvrd na parama“ kada god mu se neko obrati za vanredne izdatke, pohvalio se da se prošle godine pažljivo trošio novac.

– Bili smo pažljivi, jer smo svesni krize, pa se bez obzira na mnoge političke, ali i koalicione pritiske, naša tvrdoglavost isplatila i sačuvali smo likvidnost gradskog budžeta – kaže Vučinić.

Ušteđeni novac će iti prebačen na iste pozicije, to jest za istu namenu za koju je i prošle godine bio izdvojen.

Slika

Vesela Laloš
Izvor: DanasKOMENTARI

  1. dasHHa kaže:

    Visak u kasi???
    Dali su oni normalni?Kakvi su nam parkovi neuredjeni i zapusteni.Travnjaci se ne odrzavaju.Putevi 1.reda(gl.gradske saobracajnice)pune peska,rizle od zime svuda po putevima.Neki ivicnjaci su po 20-ak cm zarasli u travu.Nista se ne cisti.Pod obavezno gl.saobracajnice treba uredit.Trotoare dovesti u red.Zelenilo,zivice i travnjake urediti i odrzavati.Horizontalna saob.signalizacija je katastrofalna.Autobuska stajalista,izuzev uzeg centra ne postoje.Fasade i ograde zapustene(uzi centar grada)Cigani divljaju po gradu!!!Policija ne radi!!!Posle 30 godina centralno gradsko groblje jos nije otvoreno.Regionalna deponija ne radi.Ulice se ne peru.Oni imaju VISAK novaca u budzetu?!?!?!?!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 75 = 85

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: