Rez napravljen specifičnim oružjem koje koriste određene zanatlije

Policija ima operativna saznanja o tome ko bi mogao da bude počinilac monstruoznog ubistva šesnaestogodišnje Milice Barašin, koja je na monstruozan način usmrćena u Subotici pre tačno šest godina. Ipak, u ovom trenutku nedostaju čvršći materijalni tragovi i dokazi dovoljni za tužilaštvo i sud. Veruje je sa da je reč o čoveku koji je iz Subotice i koji se bavi određenim zanatom.

hro-policija-na-tragu-(4)_620x0

Na ovakav zaključak došlo se na osnovu obdukcije tela. Na vratu je bio samo jedan rez, napravljen specifičnim oružjem koje koriste određene zanatlije. Devojčica je bila praktično preklana i ostavljena pored pruge.

– Stručnjaci su napravili profil ubice i idući tim tragom došli smo do izvesnog imena – navodi naš izvor blizak istrazi.

– On je pod prismotrom, ali zasad nismo imali uspeha u pribavljanju čvršćih dokaza. Ipak, ne odustajemo od ovog slučaja. Pratimo i ostale tragove. Psiholozi su zaključili da je ubica verovatno psihopata.

Inspektori su detaljno ispitali i svedoka koji je poslednji video devojčicu živu. Reč je o muškarcu koji je išao za njom uoči ubistva. Postoji mladić koji je video Milicu sa slušalicama na ušima i muškarca iza nje. Policija ima detaljan opis i jednog takvog su pronašli. Pao je na poligrafu, a više psihologa je potvrdilo da bi to mogao da bude ubica. Međutim, pušten je zbog nedostatka materijalnih dokaza.

Svetlana Simendić, majka male Milice, strahuje da monstrum možda nikad i neće biti otkriven. Ipak, kako kaže, tračak nade joj uliva to što je novi načelnik subotičke policije najavio reviziju i rešavanje svih slučajeva.

 

Večernje novostiKOMENTARI

 1. Jezda kaže:

  Sad ce ovi novi kao nesto otkriti.

 2. Pravdoljub.. kaže:

  Policijo opravdaj svoje postojanje. Verujem u pozitivan ishod, čim se priča nešto ima.

 3. rax kaže:

  jadna majka, sta joj rade godinama.

 4. cohle kaže:

  I pored sve opasnosti da zvučim kao malograđanski teoretičar zavera, ipak moram da primetim da ovde nešto ne štima. U ovom tekstu je obelodanjena velika količina informacija, dovoljno preciznih da tom osumnjičenom da do znanja da je policija na korak do otkrivanja njegovog identiteta.

  Nadam se da se samo radi o slučaju neprofesionalnog ponašanja policije …

 5. Rastafarujanac kaže:

  Ništa novo. Odmah posle ubistva je po gradu počela da kola priča da je to učinio jedan lokalni mesar.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 72 = 80