Rezultat je dobar, ali je igra ispod renomea

Utakmica 8. kola Prve lige za žene između ŽFK Jagodina i ŽFK Spartak završena je očekivanom pobedom subotičanki, ali uprava i stručni štab kluba nisu zadovoljni zalaganjem i prikazanom igrom svoga tima.

 

Ekipu Jagodine sačinjavaju mahom mlade i neiskusne igračice (17 godina i mlađe),  ali su se hrabro suprotstavile iskusnijim protivnicama i na ovoj  utakmici prikazale izuzetnu borbenost i požrtvovanje. Nekoliko puta su čak  ozbiljno ugrozile gol “plavih golubica” na čemu im je rukovodstvo Spartaka odalo priznanje i uputilo najiskrenije čestitke.

 

Golove za Spartak postigle su Mirela Tenkov u 11. minutu, Jelena Čubrilo u 67 minutu snažnim šutom sa ivice kaznenog prostora i Violeta Slović u 85 minutu. Igrač utakmice u Spartakovoj ekipi je Jelena Čanković.

 

Za navijače Spartaka je najvažnije da su njihove miljenice pobedom od 0:3 ubeležile 3 nova boda sa kojima su za još jedan korak bliže šampionskoj tituli. Sledeće 9. kolo igračice Spartaka na domaćem terenu sačekuju ekipu zemunske Sloge.

Kapiten Violeta Slović, stub Spartakove odbrane

 

Detalj sa utakmice

 KOMENTARI

 1. Pepinjo kaže:

  Bravo !!! Vazna je pobeda samo napred 🙂
   

 2. Pravedni kaže:

  zvezda ce vas razbiti 17. 11. 2012. ako budete izasli nateren jer je Arsic nagovesto da necete, ali s obzirom da se zna da on ne drzi rec, utakmica ce biti odigrana!!! I tog dana vam ode titula iz Subotice put Beograda!!!!

 3. nod kaže:

  E moj pravedni kome ti pretis praznom puskom i smesnom ekipom,timu koji igra egal sa geteborgom,zvezda je odigrala 1 ozbiljnu utakmicu i izgubila(napredak) od spartaka ce primiti 5 komada.

 4. Mikuška kaže:

  Čitaš li ti ponekad novine, Pravedni derane? Zašto bi se naše cure srozavale na tako nizak nivo da se loptaju s ekipom koja pravno ne postoji?

  Evo pa pročitaj OVDE šta piše u Žurnalu.

  Komisija za pravna pitanja, dakle PRAVNICI, a ne “pravedni” mlatioci prazne slame, će ispitati ceo slučaj i doneti odluku.

  E, tek posle toga se možeš javiti za reč derane Pravedni. 

OSTAVITE KOMENTAR