Road Show Vojvodina

Karavan bezbedne vožnje, nazvan "Road Show Vojvodina", koji će za tri nedelje proći kroz devet gradova u pokrajini kreće danas.

Karavan, koji zajednički organizuju poznata osiguravajuća kuća DDOR Novi Sad i Nacionalna vozačka akademija (NAVAK), poći će od Zrenjanina, a nastaviti prolaskom kroz Kikindu, Inđiju, Pančevo , Suboticu, Sombor, Novi Sad, Vršac i Rumu. U naš grad ova akcija će se organizovati 20.4.

Akcija će se sprovoditi na centralnim gradskim trgovima, od 12 do 17 sati, a najuspešniji vozači će od DDOR-a dobiti vredne nagrade, uključujući i prave vožnje na pisti Centra bezbedne vožnje NAVAK kraj Pećinaca.

Kako je najavljeno, tokom te manifestacije gradjani će, pod kontrolisanim uslovima, na spravama NAVAK proći kroz razne opasne situacije, a u specijalnim simulatorima moći će da "osete" čeoni sudar, prevrtanje vozila i nauče tehnike upravljanja vozilom.

Cilj poduhvata je povećanja nivoa bezbednosti saobraćaja u Srbiji, u koji će DDOR uložiti više od 15 miliona evra, što je najveća nedržavna investicija u te vrste ikada.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 58 = 63

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: