"Robna kuća Beograd"

Investitor: "Robne kuće Beograd"
Bruto povšina objekta: 11850 kvm
Neto površina objekta: 10109 kvm
Nakon rekonstrukcije objekta, oko 8600 kvm će biti izdato u zakup. U prizemlju, na mestu bivšeg marketa “Rodić” se planira otvaranje “Familija” marketa, koji predstavlja sastavni deo “Robnih kuća Beograd” u svakom gradu. Robna kuća će biti organizova po principu otvorenog prostora, a asortiman grupisan po vrsti i nameni. Konecept modernizacije “Robnih kuća Beograd” podrazumeva ne samo osavremenjavanje enterijera, već podizanje njihove funkcionalnosti i prilagođavanje savremenim svetskim standardima u ovoj oblasti. Planirano je da pored obuće i odeće, modnih detalja i kozmetike, bude prisutan vrlo širok krug proizvoda – od sportske i dečje opreme, do stvari za kuću, kao i propratni sadržaji poput kafea.
Budući izgled objekta

Slika

Slika

Slika

U razovorima sa tehničkim direktorom Milanom Ivkovićem, rečeno nam je da je u planu da se objekat u Subotici zavši do kraja godine. Robne kuće Beograd su u saradnji sa Međuopštinskim zavodom za zaštitu spomenika kulture napravile plan, pa se izgled budućeg objekta neće mnogo razlikovati od već postojećeg. Zadržaće se prvobitni izgled fasade, stim što će se ukloniti stakleni deo.

Trenutni izgled objekta

Slika

Da napomenemo, Robne kuće Beograd su nakon privatizacije krajem 2007. godine prešle u vlasništvo kompanije “Verano motors”. Na područiju Srbije i Crne Gore postoji 30 objekata ove robne kuće, od kojih je do sada 21 rekonstruisano, a 13 otvoreno.
Svi koji su zainteresovani za zakup prostora u subotičkoj, ali i ostalim robnim kuaćama, mogu već sada poslati svoje pismo o namerama Sektoru zakupa RKB na mail rkbeograd@rkbeograd.rs. Treba navesti zeljenju povrsinu prostora, delatnost, odnosno opis asortimana, kao i dostaviti kratku prezentaciju firme. Bliža obaveštenja mogu se dobiti na telefon 011 2449 458.KOMENTARI

  1. Markes kaže:

    Jedva cekam da se otvori ta robna kuca. Ovaj grad vapi za robnim markama svetskog nivoa. Dosta mi je vise buvljaka i robe sa njega.

  2. coyote kaže:

    :yes: za izgled. Nisu mnogo komplikovali, još samo da vidimo kako će iznutra izgledati.

  3. Suboticanin kaže:

    @coyote izgledace kao kineska robna kuca. Prave marke svetskog nivoa.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 67 = 69

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: