Roditelji pretučenog:”Nemamo poverenje u sudstvo”

Gradonačelnik Subotice Modest Dulić rekao je danas da je policija otkrila dvojicu od trojice osumnjičenih za prebijanje maloletnika u tom gradu.

 

Maloletnici D.S, Đ.K. i N.F. pretučeni su brutalno u Subotici krajem prošle godine.

Osumnjičeni su nakon policijskog zadržavanja pušteni da se brane sa slobode.

Gradonačelnik Dulić je primio roditelje pretučenog dečaka i kazao da je predsednica Opštinskog suda u Subotici navela da se osumnjičeni terete za nasilničko ponašanje i da će slučaj biti prioritet.

 

Najavio je i postavljanje bezbedonosnih kamera na više mesta u gradu i  podizanje nivoa bezbednosti.

 

Roditelji su preneli gradonačelniku da imaju poverenja u rad policije ali ne i sudstva.KOMENTARI

 1. eeee kaže:

  kako moje roditelje nije niko primio kad su mene pre 5 godina pretukli “maminini i tatini” sinovi (a svi mi znamo ko su oni)

 2. gradjanka kaže:

  TREBA DA SE STROGO KAZNE, SVI KOJI PREKRSE ZAKON ALI NA ZALOST MI ZAKONA NEMAMO. SVE DOK MI SAMI NE PREUZMEMO ZAKON U RUKE NEMA PROMENA
   

 3. dzoni kaže:

  ma kakva policija,kakvo sudstvo,bice malo u pritvoru i to je to,veze su cudo

 4. majka kaže:

   Da svi revnosno rade svoj posao, da je pojacana bezbednost kretanja dece, gradjana,po ulicama bilo kog dela grada,  da se kaznjava jednako, za greske , i,, moj,, i  ,,tatin sin,, do ovoga sigurno nebi doslo. Svaka cast roditeljima koji su uporni da isteraju pravdu, koja je ,,negde,, na putu zastala !!! Zelim im uspeh do kraja, da se kazne pocinioci, bahati momci, kojima treba prava vaspitna mera!!!  Jos ako i gradonacelnikovo obecanje sazivi, bice ovo opet divan grad !

 5. in kaže:

  A sta klinci od 15 godina rade u 3 sata nocu ?

  Jako odgovorni roditelji, ko zna da li je samo krivica u momcima sto su ih pretukli ili je obostrana krivica

 6. Nenad kaže:

  in:

  A sta klinci od 15 godina rade u 3 sata nocu ?

   

  Jako odgovorni roditelji, ko zna da li je samo krivica u momcima sto su ih pretukli ili je obostrana krivica

  Evo ga jedan od napadaca. Prvo napad se desio oko 22h na autobuskoj stanici u blizini Bolnice, drugo to je banda odvec poznata policiji a i pre su pravili ovakve kriminalne radnje. Sve dodjos do dodjosa kao i vi.

 7. CIRINELA kaže:

  Da nije jedan od roditelja prebijenog, novinar teško da bi roditelji stigli do gradonačelnika a prošlo je više od mesec dana od događaja. U isto vreme na pojedinim sajtovima u komentarima se cenzurišu tekstovi kad se navode imena i prezimena huligana. Nije mi jasno šta se želi time postići. zar to nije saučesništvo u brutalnom fizičkom napadu. Jesu li to možda prijatelji vlasnika sajta (ne ovog) pa žele na taj način da ih zaštiti. Ceo grad zna ko su, gde rade , sve do detalja i da su punoletni i nema apsolutno nikakvog razloga da se imena kriju samo se vlast igra skrivalica uz pomoć medija.

 8. Davil kaže:

  Sumnjam vise na obojene albance iz 5-tog kvarta znam da ih tamo ima stvarno bolesnih…od sitnih lopova do onih sto seku ljudima prste za pare itd…

 9. Esat kaže:

  To pitanje o Bezbednosti grada. Treba postaviti Policiji, zato sto ne sme da legitimise nekog sitnog kriminalca. U ovom gradu postoje pojedinci koji mogu da rade sve i svasta , tuku i maltretiraju ljude , a da za to ponasanje ne odgovaraju zakonski. Oduvek je u ovom malom selu bilo tako. Zakon samo treba primenjivati .

 10. FU kaže:

  Eto ga sad, opet priča o dođošima. A ti nisi dođoš,a? Tvoji koreni su od nastanka sveta ovde? Svako je došao od negde i ne vidim kako je to relevantno za nečije ponašanje.Ili si čovek ili nisi, a po tvojoj logici dođoši su kriminalci, a lokalci fini svet. Oslobodi se predrasuda. I da, čisto da napomenem da sam rođena u Subotici,i da ima nas normalnih koji smatraju da ljudi koji dolaze iz drugih gradova mogu samo da oplemene subotički mentalitet

OSTAVITE KOMENTAR