Roland Bin operisan posle saobraćajne nesreće

Posle saobraćajne nesreće koja se dogodila u ponedeljak u popodnevnim časovima u Mađarskoj, rvač subotičkog Spartaka Roland Bin, koji je zadobio prelom ruke, podvrgnut operativnom zahvatu. U lokalnoj bolnici u Kečkemetu, operisan je i Miloš Amidžić dok su lakše telesne povrede sanirane ostalim povređenim članovima rvačkog juniorskog nacionalnog tima, među kojima su : trener Marić,Nemanja Pavlović (Novi Sad), Kristijan Gazdag (Potisje, Kanjiža) i Sebastijan Nađ (Senta).

 

Oni su doživeli tešku saobraćajnu nesreću prilikom odlaska na pripreme u Budimpeštu, gde su planirali da treniraju sa vršnjacima iz selekcije domaćina.

 

Po izjavama očevidaca, saobraćajna nesreća se dogodila oko 15 časova, 70 kilometara od granice blizu Kečkemeta, na autoputu ka Budimpešti. Iz suprotnog pravca velikom brzinom stizalo je vozilo, prešavši na deo puta kojim se kretao kombi sa članovima naše juniorske rvačke reprezentacije. Da bi izbegao direktan sudar i još tragičnije posledice, vozač je skrenuo sa puta i izgubio kontrolu nad vozilom, koje se potom više puta prevrnulo i potpuno oštetilo.

KOMENTARI

  1. boki kaže:

    🙁

OSTAVITE KOMENTAR

19 + = 26

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: