Roland G. opisao zločin

Ljubavni par R.G. (24) i S. U. (16) iz Bajmoka uhvaćen je juče na granici sa Mađarskom, posle više od tri nedelje skrivanja zbog ubistva Stane Ivanković (57). Boni i Klajd sa severa Bačke nakon monstruoznog zločina krili su se u pograničnim selima, ali ih je srpska policija locirala i uz pomoć mađarskih vlasti uhapsila.

 

Mladić je odmah priznao ubistvo i opisao ceo zločin, dok je devojčici nuđeno da se spase tako što će sarađivati sa policijom i svaliti svu krivicu na dečka, ali je ona to odbila i, iz patološke ljubavi prema njemu, priznala da je i sama dobrovoljno učestvovala u ubistvu. Ona prilikom hapšenja nije želela da se rastane od njega i, kako smo saznali, veoma je teško podnela razdvajanje, vrištala je i molila da ih ostave zajedno.

 

Šesnaestogodišnja S. U. je zbog opsesivne privrženosti svom dečku, inače osuđivanom narkomanu, tipovala kuću Ivankovićeve, koju je čuvao njen otac Nikola i u kojoj je Stana navodno skrivala ušteđevinu zarađenu u Nemačkoj. Njih dvoje su sredinom oktobra ušli u Staninu kuću u nameri da uzmu pare, a šta se tada dešavalo detaljno je opisao sam ubica posle hapšenja.

 

– R.G. je priznao zločin, ali je napomenuo da mu nije bio cilj da ubije Stanu, već samo da ukrade novac. Međutim, ona ga je uhvatila u krađi i pokušala da ga zaustavi, nakon čega ju je on pretukao. Opisao je kako je nakon brutalnog udaranja ugušio nesrećnu ženu, zatim ju je umotao u najlon kesu i ostavio u podrumu njene kuće – kaže naš sagovornik iz policije.

 

Dva dana posle ubistva par je pobegao iz sela, što je odmah ukazalo na to da je povezan sa zločinom. Otac devojčice je posle tri dana prijavio nestanak, a policija je tragajući za njima otkrila da su prešli mađarsku granicu i da preživljavaju tako što kradu po kućama na koje naiđu.

 

 

PRESSKOMENTARI

 1. i kaže:

  Uzas je ubiti nekoga, uzas je ubiti nekoga zbog para uzas je upropastiti svoju mladost i buducnost na ovaj nacin, uzasan je svet koji sad zivimo!

 2. Goran kaže:

  kakve su ovo laži? devojka nije ni znala da je on uradio to sto je uradio, i uopste nije ovako kako pišete! Devojka je u šoku, ne može da veruje da je to istina, a vi naklapate da je ona plakala i zelela da ostane sa takvim monstrumom, dajte ljudi, kakve su to gluposti?

 3. stevan kaže:

  ovo je uzasno i tuzno ali sta ocekivati danas od omladine kada je i sama drzava u kolapsu. ne branim ih, da bude jasno jer ovakav zlocin nema apsolutno nikakve svrhe. malo ko njih ima danas para i ne treba traziti resenje u nasilju, ali ljudi razmislimo malo ko nas je doveo dovde gde smo sada………….

 4. Alice kaže:

  Gorane,

  Ako devojaka nije znala šta se desilo, onda zašto su se sakrivali u Mađarskoj?

 5. bob kaže:

  koliko ce da dobije? godinu-dve?

 6. jovan kaže:

  Mnogo je! Kod nas se za ubistvo dobije ili par meseci, ili nista! Nazalost!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 18 = 20

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: