Rotarijanci Palića dolelili sipendije, a Subotičani raspisali konkurs

Gradska uprava Subotica je raspisala konkurs za stipendije a i Rotari klub Subotice, raspisao je konkurs za stipendije za učenike i studente.

stipendije

Rotari klub “Palić” u subotu, 28.oktobra 2017. godine dodelio četiri stipendije. Predsednik Rotari kluba Palić, Toni Bedalov kaže da su humanitarnom akcijom tokom Urbanovih dana, kada se obeležava dan Mesne zajednice “Palić” sakupili 192.000 dinara. Zahvaljujući aktivnostima Rotari kluba Palić, koji su na Urbanovim danima pekli i prodavali pljeskavice i animirali posetioce, stipendije od 48 hiljada dinara, koje će biti isplaćene u osam mesečnih rata studentima i studentkinjama: Martina Abadžić, Tomislav Dobrički, Tamaš Sakač i Andrea Verebeš, koju je danas predstavljala njena majka.

“Ekologija i edukacija se nalaze u fokusu Rotarijana ove godine u svetu. Doneta je odluka da svaki rotarijanac zasadi po jedno drvo, to znači više od milion novih drveća u svetu. Moto Rotarija da se misli globalno a radi lokalno I da sve sami doprinesemo našim akcijama i aktivizmom”, rekao je Toni Bedalov, predsednik Rotari kluba Palić.

Međutim, studenti na konkurs Rotari kluba Subotica pravo učešća na konkursu imaju kandidati čije je mesto prebivališta Subotica i pohađaju srednju školu, visoku školu strukovnih studija ili fakultet, čiji je osnivač Republika Srbija.KOMENTARI

  1. Bunjevac kaže:

    Pročitajte na netu što o rotarijancima i lionsima piše Mladen Lojkić.

OSTAVITE KOMENTAR