Rušenje nelegalnih objekata na Paliću

Preduzeće Park Palić danas je otpočelo rušenje nelegalno sagrađenih objekata na Vikend naselju na Paliću. Prema planu rada ovog preduzeća u prethodne četiri godine se intenzivno radilo na uređivanju urbanističkog haosa na Vikend naselju na Paliću. Urađen je Plan detaljne regulacije na Vikend naselju, izgrađena je kanalizacija, a po nalogu građevinske inspekcije doneta je odluka da se izvrši rušenje nelegalno sagrađenih objekata kako bi se stvorili uslovi za izgradnju saobraćajne i druge neophodne infrastrukture u ovom delu Palića.

 

– Preduzeće Park Palić svim svojim aktivnostima oko uređenja Vikend naselja šalje poruku potencijalnim investitorima da će Grad Subotica i Park Palić uraditi sve neophodne pripreme da bi Palić postao značajna destinacija na turističkom tržištu. Takođe, želimo da naglasimo da Grad Subotica na prostoru Vikend naselja ima 2,5 ha slobodnog građevinskog zemljišta namenjenog prodaji sa ciljem izgradnje stambenih objekata kao i objekata turističko-ugostiteljske i sportsko-rekreativne namene – rekao je direktor Goran Gabrić.

 

BenQ Corporation

BenQ Corporation

BenQ Corporation

BenQ Corporation

BenQ Corporation

 KOMENTARI

  1. Alisa u Zemlji čuda kaže:

    Čuj ovo:"…četiri godine se intenzivno radilo na uredjenju Vikend naselja.Kao da je u pitanju kakav megapolis njujorškog tipa!?Nego,upravnu zgradu JP "Park Palić" pretvoriti u kakav hostel ili slično,a gospoda hvatanje zjala neka nastave na peščanoj plaži,Vikend naselju,Muškom štrandu…I šlus!

  2. STeve kaže:

    Nadam se da je Paprikacsarda legalizovana 🙂

OSTAVITE KOMENTAR