Rusi dolaze

Nije tajna da je od dolaska krize ukupna suma kredita kod nas u stagnaciji ili u padu. U poslednje vreme to se očituje zatvaranjem neprofitnih poslovnih jedinica u manjim mestima i smanjenjem radnih mesta u mnogim bankama.

.

Ipak, to ne znači da nema mesta za još po koju banku. Konkretno, 35. po redu u Subotici, po svemu sudeći biće Moskovska banka.

.

„Bank of Moscow“ je jedna od najuspešnijih ruskih banaka. Filijala u Beogradu posluje već nekoliko godina a subotička će najverovatnije da se ugnjezdi na trgu kod Gimnazije.KOMENTARI

 1. daca kaže:

  Da vidimo za koliko ce braca Rusi da nas skembaju. Bas me zanima. Jer uvek kad se otvori nesto strano (nebitno bila to banka prodavnica ili nesto drugo) mi uglavnom izvucemo deblji kraj. No kupili su poverenje ovih godina pa kad nam zavuku ima da se cesemo.

   

 2. shtrokavi kaže:

  Banka je banka -.- zar stvarno mislis da je drugacija od ostalih ?

 3. bonnie kaže:

  Nije mi usput 🙂

 4. gost kaže:

  lansky, nije bas da je jaka. bank moskva je imala jaku aferu prosle godine prilikom smenjivanja gradonacelnika luzhkova. naime njegova zena elena baturina (jedna od najbogatijih zena sveta…) je kontrolisala tu banku. bilo je tu svega… pa kad su joj oterali muza, direktor banke zapalio za london… i ona za njim…
  tako da banka spram recimo VTB ili sberbanka nije ni blizu. nestala je polako sa ulica moskve….

 5. 20.6 cm kaže:

  mislim stvarno bezveze… A toliko slobodnog mesta na Korzou…

 6. Nebtna kaže:

  Hajde vise…..!!!

  Pa,ko ce nas izvuci,ako ne Rusi 😉

  Ako nista drugo,zaposlice se jos nekolicina nezaposlenih…

 7. stormwatch kaže:

  Rusi ne dolaze nigde da bi pomogli nego bas naprotiv, da izvuku sve sto mogu. Sto dalje od te banke jer mi je njihovo poslovanje u Bg jako dobro poznato, i sami cete se uveriti.

 8. daca kaže:

  Nebtna:

  Hajde vise…..!!!

  Pa,ko ce nas izvuci,ako ne Rusi ;)

  Ako nista drugo,zaposlice se jos nekolicina nezaposlenih…

  Joj ne lupaj pa ta radna mesta su vec obezbedjena dok se jos nije otvorila banka.Ako nemas para nema zaposlenja.Opste narodno jos ce postati poslovica. :mrgreen:

OSTAVITE KOMENTAR