Sa čije parcele se uzima pesak ?

Mirko Bajić, predsednik Saveza bačkih Bunjevaca, tvrdi da radovi na zaobilaznici oko Subotice stoje:

"Na gradilištu se u svakom momentu može videti desetine mašina koje pored sebe imaju samo čuvare.
Konačno je i javno priznato ono što je subotički putar, firma Vojput tvrdila. Na ovoj deonici ne može da počne gradnja, jer je najnovijim projektom predviđeno i da put prolazi „kroz dalekovod“."
"Neki su političari svoju političku sudbinu vezivali za gradnju zaobilaznice, umesto da se otvoreno reklo „put će se izgraditi tek kroz tri godine, ali će ga stvarno biti“. Problem je u tome što su radovi trajali samo dok se iznosio pesak sa privatnog imanja na gradilište. Mi smo tri puta postavljali pitanje o čijoj se parceli radi, ali niko od nadležnih nije odgovorio. Zato sada pitamo da li je tačno da je pesak nošen sa imanja Petra Balaževića, šefa odborničke grupe DS u lokalnom parlamentu? Mi to ne tvrdimo, samo želimo da nam se saopšti koliko je na tome zarađeno, to jest koliko je grad dobio od prodaje peska. Možda je sve po zakonu, ali kao građani želimo da znamo koliko je grad prihodovao od toga, budući da mu po zakonu pripada 40 odsto od takvih poslova", rečeno je na konfernciji za štampu Saveza bačkih Bunjevaca i subotičkog odbora SPO .KOMENTARI

 1. Filip kaže:

  Mirko jedini ima petlju da kaze istinu u ovom gradu. Svi drugi politicari su namazani kao i Dulici. Sem par izuzetaka kompletna garnitura ljudi na vlasti je za zamenu. Nama trebaju novi ljudi, neiskvareni!

 2. Shtrokavi kaže:

  Mirko ima petlju? pa covek je najsmesniji politicar u Subotici a i sire….onaj ko veruje u njegovu pricu ili zivi u pecini ili nije suboticanin.

 3. Filip kaže:

  sve sto je rekao je tacno, samo sto ljudima iz DSa ne odgovara jer su toliko pokrali da pred narod ne smeju izaci.

 4. Lansky kaže:

  Mirko Bajić je bio i na vlasti i u opoziciji, bio je u svim strankama ali se pokazalo da je "one man show". Voleli ga ili ne, bez njega je gradski parlament na smrt dosadan.
  Mnoge afere je obelodanio, galamio sam protiv svih dok su drugi statirali i figurirali.

 5. ivan pecelj kaže:

  O njegovoj principijelnoj borbi govori to da je u politici od 80 godina i da je pritom promenio min 10 stranaka…smesno…covek je clan i SPO i predsednik Saveza Backih Bunjevaca…strasno…Bajic i Draza…o boze kakav obraz ima ovaj covek

OSTAVITE KOMENTAR