Sa Subotičanima na Marakani

238 navijača Spartaka pojačanih  trojicom Nišlija iz navijačke grupe "Meraklije", stiglo je u subotnje predvečerje na kapije Marakane.

 

Cela ekspedicija je počela još oko podne. U četiri autobusa Suboticatransa, slilo se naroda iz svih delova grada. Suprotno verovanju da Marinci dolaze uglavnom sa Prozivke i Aleksandrova, plava plima je zahvatila ceo grad i okolinu.

 

Da se čuje i ženski glas

Pauza na autoputu

Porodično

Forsiranje Dunava

Bikovačka ekipa

Subotički navijači su na naplatnoj rampi pregledani od strane policije a nakon toga i zadržani još 45 minuta. Zbog toga su kasnili sa ulaskom na stadion oko 25 minuta. Može biti iz razloga bezbednosti. Zbog toga su i poslednji napustili Marakanu.

Vidimo se sledeće subote !KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Pogledajte

 2. norbi kaže:

  Svaka cast!!!! SUBOTICA IZNAD SVEGA!!!

 3. nekiitamo kaže:

  A i izpostovala vas braca koja su imala utakmicu u podogircu, steta sto su se poklopili termini, da randicki nije igrao sa buducnost  sigurno bi doso jedan bus iz nisa! pozdrav za bracu

 4. Pepinjo kaže:

  SVAKA CAST !!! SAMO NAPRED !!!

 5. BM SU kaže:

  АЈМО САД ПРОТИВ радничког ДА НАС БУДЕ ДУПЛО ВИШЕ !!!!
  БУДИ СЕ СУБОТИЦО!

 6. Sasha kaže:

  SVAKA ČAST!!! E sad, protiv Radničkog KG mora da nas bude minimum 350-400!!!
  SVI NA STADION U SUBOTU!!!

 7. jsmisterx1@gmail.com kaže:

  Posle nedelje sam prisustvoau u Hali sportova na utakmici Spartk Crvena Zvezda. Nisam mogao da verujem da neko moze da skandira Ivan Bogdanov, Uros Misic. Milsim da bi se u Srbiji doneti zakon o ukidanju svih vidova navijanja koje isticu takve likove i postupke kao sto to sada cine sve Navijacke grupe. Svi navijacu su ista firma. I oni rade po istim prinicpima. Trebalo bi Suboticka policija da se malo vise pozabavi sa navijacima u ovom gradu. Jer se sa njima treba strogo odnositi po zakonu.

 8. subotičanin kaže:

  Okrečite stotine fasada koje ste uništili vašim dementnim grafitima! Pa se onda furajte na priču iskazivanja ljubavi prema rodnom gradu.

 9. general kaže:

  Pozdravljam ovo sto navijaci rade s’ tim sto bi mozda trebalo krenuti od osnovnih ili srednjih skola kako bi se na tribine prikljucilo sto vise mladih. Slazem se da bi trebalo prekinuti ispisivanje grafita jer time samo izazivate gnev medju sugradjanima. Nadam se da ce se to promeniti kod vas.
  Primetio sam da vas je bilo nekako malo na marakani s’ obzirom da ste isli sa 5 autobusa.
  U SUBOTU SVI NA STADION!!!!!!!!!!!!!

 10. rolex1976 kaže:

  Čemu te državne zastave, nije igrala reprezentacija? Ili ste se možda dodvoravali beogradu, imate kompleks od onog “vi ste mađari” ili šta, ne razumem!? Ako ste fanovi SPARTAKA (čita se tako da se malo otegne, tako je SUBOTIČKI) pa dajte onda obeležja tog kluba! Podržavam ideju da malo više animirate srednjoškolce, za osnovce je još malo rano. Ovo doživite kao dobronamerne kritike. Samo nastavite sa započetim, rezultati će doći… SUBOTIČANIN-SPARTAKOVAC

 11. Stipan kaže:

  Gospodine Rolex ti si izgleda zaboravio u kojojdržavi živiš. Da si u Kanadi ili SAD  imao bi nekoliko zastava te države- zato što se tamo tako mora. Kupi jedan barjak države Srbije- trebaće ti uskoro. Sve ti vazda zdravo i veselo bilo.

 12. rolex1976 kaže:

  E moj Stipane… Ne znam ni ko si ništa si, meni nije toliko ni bitno, za razliku od tebe, ali mislim da nisi shvatio šta je “pesnik” hteo da kaže! Samo mi molim te objasni šta ti ovo znači: Kupi jedan barjak Srbije-treba će ti uskoro? kako možeš biti siguran da ga nemam? Veći si Srbin ako imaš veću zastavu, ili šta?

 13. tomislav matkovic kaže:

  spartak je nekad bio pravi suboticki klub… ovaj spartak to vec davno nije… mislim da se sa ovakvim klubom veliki procenat suboticana ne moze identifikovati…

 14. Blue legion kaže:

  Samo napred!BMSU-ALEKSANDROVO

OSTAVITE KOMENTAR