Sa trojicom drugara silovao bivšu devojku (17)

Policija u Bačkoj Topoli uhapsila je trojicu momaka zbog sumnje da su silovali maloletnu T. T. (17). Lisice na ruke stavljene su njenom bivšem dečku K. C. (24) i njegovim prijateljima A. I. (38) i J. K. (24), koji su uhapšeni nakon bekstva.

 

Monstruozno silovanje dogodilo se 20. aprila u popodnevnim časovima. Momak M. K. pozvao je svoju bivšu devojku da se nađu i da prijateljski o svemu popričaju.
„On je bio u društvu još jednog prijatelja A. I. i posle kraće priče ubedili su devojku da odu zajedno na kafu kod njega kući. Seli su u automobil kojim je upravljao A. I. i odvezli se do njegovog doma. Prvo su počeli da piju, a kasnije su i nesrećnu devojku ubedili da popije i ona. U jednom trenutku su joj predložili i grupni seks, ali je ona odbila. Jedan od uhapšenih je zatim udario devojku i zajedno sa prijateljem odneo u spavaću sobu„, objašnjava izvor blizak istrazi.

 

Nesrećnu devojku su, nezvanično, prvo terali da ih oralno zadovoljava, a zatim i sa svakim od njih da vodi ljubav dok drugog ljubi. Kada su se svi izređali na T. T, zaspali su pored nje. Teško povređena devojka uspela je da uzme svoje stvari i pobegne iz kuće strave.

 

Zbog povreda koje je zadobila, devojka je otišla u Dom zdravlja u Bačkoj Topoli, gde ju je pregledao ginekolog i lekar opšte prakse. Njoj su konstatovali teške telesne povrede, koje su nastale kao posledica silovanja. Na osnovu njenog svedočenja, policija je raspisala potragu za trojicom drugova koji su pobegli kada su čuli da je T. T. bila kod lekara. Oni su uhapšeni juče, a određeno im je policijsko zadržavanje. Njima su pisane krivične prijave zbog silovanja.

 

Drugarica joj rekla da ode u policiju!

 

T. T. se prvo požalila drugarici šta joj se dogodilo u kući strave. Kada joj je sve ispričala, ona joj je predložila da sve prijavi i policiji, što je ova i učinila.

 

 

KurirKOMENTARI

 1. shtrokavi kaže:

  Sta se desava sa ljudima ? Sta treba u mozgu da se desi da covek uradi ovako nesto ? Zakoni moraju biti poostreni.

 2. vakins kaže:

  ne razumem samo ove inicijale. zasto se monstrumima skrivaju imena, ‘ebem ja ovu modernu demokratiju i modernu psihologiju i prava pocinitelja. dok je bilo javno ponizenje pocinilaca ovakvih stvari, nisu se tako cesto desavale

 3. Torbica kaže:

  Fike Fik  😈

 4. Posmatrac sa strane kaže:

  Gde ide ovo drustvo?!
  – Pravac propast!!!
  …i sta? Silovali sirotu devojku i dobice (najvise) par godina zatvora, a kakav nam je zakon, mozda prodju i na jedno:“No, no!“ … uz njihovo obecanje: „Necemo vise nikada?!“ … i nikome nista?!
  Ovo treba najstrozije sankcionisati i KAZNITI!!!!
  Duboko saosecam sa nesrecnom devojkom (devojcicom?!) i njenom porodicom.

 5. lale kaže:

  Nadajmo se da će i njih bar isto to snaći u zatvoru,da se stariji robijaši izređaju malo po njima, kad već nema zakona kao što je npr, štrojenje takvih prestupnika, i taj više ne bi ponovio tako nešto…

 6. bibi kaže:

  @Torbica
  Slažem se u potpunosti: Fike Fik  :twisted: 
   

OSTAVITE KOMENTAR