Sagmajster odustao

Gabor Sagmajster je odustao već posle 29. km. od starta. Razlog…Motor je „zaribao“ zbog pumpe za ulje. Naš šampion je helikopterom prebačen u takmičarski kamp – bivak. On nije povredjen, motocikl je jednostavno stao a SAGMAJSTER je potpuno razočaran, to ni u snu nije očekivao jer je agregat, doduše 7 godina starog motocikla, generalno uradjen.

Propozicije DAKAR RELIJA 2019 dozvoljavaju nastavak takmičenja, ako se vozilo u odredjenom roku popravi, medjutim, to je za sada pod velikim pitanjem kada je reč o motociklu GABORA SAGMAJSTERA.

 

mojsvetbrzine.rsKOMENTARI

 1. aca kaže:

  Čestitke Velikom majstoru.Želim da se prekine ta serija malera,jer Gabor zaslužuje više.

 2. Afet kaže:

  Ova vest me proganja zadnji 20 godina nado sam se da ce bar biti u prvi 100

 3. Indijanac kaže:

  Ja jesam Indijanac, ali nisam vrač u mom plemenu.
  Da sam još pre polaska Gabora na ovaj reli rekao da se na ovako zahtevan i težak reli ne kreće bez ozbiljne tehničke podrške, neko bi rekao da sam vračao protiv njegovog uspeha.
  Eto, ja za iduću godinu tražim da me neko sponzoriše.
  Imam 79 godina, debeo sam 125 kg, imam dioptriju +10, imam vene na obe noge i imam Tomos automatik 3m star 45 godina kojeg održavam sam i u odličnom je stanju.
  U svakom slučaju, Gabor je probao, ako ništa drugo, video je sveta i uhvatiće dobru bronzanu boju, tamo je ipak leto u jeku.

 4. Jugoslav kaže:

  Za naš moto sport je velika stvar da se neko tamo pojavi pa makar i bio poslednji. Da se neki Subotičanin pojavi recimo na skijaškim skokovima, da li bi ga kritikovali ako se slabo plasira? Verovatno, iako u istoriji nismo imali ni jednog.

 5. Sojic kaže:

  On je sigurno bio jedini Indijanac bez tima mehanicara

 6. pavle kaže:

  Kome? Čemu?

 7. gligorije kaže:

  kome svi sportisti, cemu? pa uspehu, kome se ne svidja nek preskoci citanje ove vesti.

 8. pista kaže:

  Dobice nov motor, zasluzio je. Sve cestitke.

 9. Megille kaže:

  Nije on za taj ‘sport’ trom je i težak -debeo. Nije ni čudo što je motor ‘zaribao’…

 10. Anđela kaže:

  Čestitke na angažovanju, trudu, želji i volji da predstavi Srbiju u tako teškom i zahtevnom učešću. Teško saznanje , bez tima na takvu trku, da li je moguće da niko nije imao želju da se uključi u tim. Žalosno. Njegova istrajnost, čestitka. Nada da će uspeti nastaviti, SRETNO.

 11. gligorije kaže:

  ljudi, pa pojma nemate o motorima, ne komentarisite nesto sto pojma nemate. svaki motor kao agregat moze u bilo kom momentu zaribati.

 12. croat kaže:

  Neznam coveka ali po slikama se cini da bi zaista mogao malo da poradi na fizickoj spremnosti! Cak i samo ucestvovanje na trkama je enormni izdatak a kamoli dobar motor, tako da sa te strane nema se sta zameriti!

OSTAVITE KOMENTAR