Sagmajster se prijavio za Dakar 2014. u Boliviji

Gabor Sagmajster po starom dobrom običaju u poslednji čas na adresu organizatora maratonskog relija, poznatijeg kao Dakar poslao je prijavu za takmičenje u 2014. godini.

Sedmu prijavu za najteže takmičenje na planeti gorostas iz Subotice je „predao”, a sada mu sledi mnogo teži i mukotrpniji deo posla, nabavka finansija kako bi između ostalog sledeće godine u januaru imao prilike da upozna i Boliviju, novu zemlju učesnicu pored Argentine i Čilea, koji su konstantni.

 

– Ovo je sedma prijava po redu koju šaljem, a kako godine odmiču, sve teže i teže sprovodim u delo onaj drugi deo, a to su finansijska sredstva – izjavio je  Sagmajster.

 

– Za nerviranje nemam vremena, tu su uvek dobri ljudi, moji prijatelji, a verujem da će i sam Bog da me pogleda, tako da verujem da ću naći načina, bolje rečeno novca da još jednom branim boje Srbije u Južnoj Americi na najtežem takmičenju sporta brzina na dva i četiri točka. Ujedno se radujem što je naredne godine uključena i Bolivija u Dakar reli, tako da će to biti odlična prilika da upoznam još jednu Južno američku zemlju – rekao je Sagmajster.

 

Plumrace.comKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR