Sagmajster uz Europetrol po peti put na Dakaru

Sedmi odlazak na Dakar najveći i najzahtevniji maratonski reli, Gaboru Sagmajsteru jedinom predstavniku Srbije na motociklu petu godinu za redom pomoći će Euro petrol.

Gabor-Sagmajster

Iako se još oporavlja od preloma ramena koje je zaradio letos na moto kros trci u BiH, Sagmajster se uveliko priprema i sasvim je sigurana da će biti spreman do januara naredne godine kada startuje najveće planetarno ludilo na dva i četiri točka u kategoriji, motora, kvadova, automobila i kamiona.

 

– I pored činjenice da je izuzetno teška finansijska situacija Tomislav Purčar Vojnić prvi čovek firme Euro petrol i Euro gas još jednom je našao način da pomogne realizaciju Dakar avanture. Ovo je peta sezona kako ću voziti u Euro petrol bojama i verujem da su dosadašnji rezultati i vrhunski profesionalna saradnja da sada, rezultirali novim ugovorom. Meni sada preostaje da se pobrinem za ostatak finansija, a dok na tome budem radio, moraću da pojačam rad na fizičkim pripremama, mada još uvek osećam bolove – rekao je Gabor Sagmajster.

 

Dakar startuje 5. januara 2014. godine u Argentini ide preko Bolivije i posle dve nedelje završava se 18. januara u Čileu.

 

Vrele gumeKOMENTARI

  1. Usputachni kaže:

    … a dok ne odes nastavices "pripreme" na ulicama grada tako sto ces jurcati i krsti svaki moguci propis. Cujem da imas i tu naslednika pa ce bahatost da se nastavi. Bolje ne predstavljaj nikog,samo nas sramotis!

OSTAVITE KOMENTAR